Би Ти Ви гони Крум Савов заради скандал с Венелин Петков (Подробности за яката интрига)

2517
26 Ноември 2015, 14:57


Мега скандал се разразява в момента в Би Ти Ви, а основният потърпевш е Крум Савов, научи HotArena.

 

Кариерата му на шеф на спортната редакция на медията върви към своя край заради непреодолим конфликт с началника на новинарския екип Венелин Петков.

 

„Първият сигнал бе даден преди седмица, когато Венелин Петков ни уведоми с писмо, че сваля предаването „Зона спорт” от програмната схема на „Би Ти Ви екшън” и „Ринг” заради слаб рейтинг. Вместо това в ефира ще се излъчва продукцията „Ринг 7”. Отделно от това Венелин Петков препоръча Крум Савов да не се явява в коментарните студия за Шампионската лига, тъй като мястото му било да координира спортните журналисти, а не да се изявява като водещ”, разказва колега на Крум Савов от спортния отдел на Би Ти Ви пред „Уикенд”.

 

В телевизията упорито обикаляла мълва, че Венелин Петков изрично настоял пред шефа на телевизията Павел Станчев от Нова година Крум Савов да бъде отстранен, тъй като не си вършел както трябва работата.

 

„Това естествено не е вярно. Просто Венелин Петков си мисли, че е измислил модерната журналистика и че такива като Крум „паразитирали” върху гърба на останалите. Реално обаче Крум Савов никога не е допускал професионален гаф от калибъра на сътворения от Венелин със записаната късна емисия новини, за което получи и „Златен скункс” от „Господари на ефира”, обсъждат гласената рокада в спортната редакция на Би Ти Ви.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро - Манафа
преди 2 години
-3
Този Венелин, не беше ли хомосексуално зависим?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-2
Този на голяма работа се прави Венелинчо. Като беше той водещ на новините, всеки път когато свърши новина и трябва да дадат водещите и винаги го сварват неподготвен (Подпрян, хванал се за носа и даже понякога с химикалката ще си изкара очите)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени