Бившата на Благо остана без пари (Издръжката по децата не й била достатъчна)

2685
15 Април 2015, 13:00


Откакто футболистът Благой Георгиев остави Христина Витанова, за да бъде с ученичката Куини-Алис, на първата й бе отнето удоволствието да се разпорежда с имането му и дори усети финансова липса, узна HotArena!

 

Джизъса имал вече нова цел, по която да пръска паричките си – по Куини. Въпреки това обаче не остави бившата си без стотинка, а й остави автомобил, имот, в който да се разпорежда, както и тлъста издръжка за двете им деца.

 

Витанова обаче искала още, тъй като със сумата не можела да гледа наследниците и същевременно да си позволява луксозни обяди и вечери в баровските столични заведения, пише „Галерия“.

 

Всеизвестно е, че Христина няма нито един ден трудов стаж, но безпаричието наложило промяна в лайфстайла й.

 

HotArena първа Ви съобщи, че някогашната спортистка вече се изявява като рекламно лице на тоалетите на Цвета Кушева. Добрата й приятелка Алисия, която също популяризира колекциите на въпросната дама, успя да издейства на бившата на Благо позицията, чрез която да изкара някой лев.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.45 mb
total execution time: 60.765981674194 miliseconds
mysql execution time: 36.347627639771 milliseconds