Благо, виж какво изпусна заради джукестата Есмер! Бившата на Джизъса – Абрамович, №1 в нета (Горещи снимки)

https://hotarena.net/laifstail/blago-vij-kakvo-izpusna-zaradi-djukestata-esmer-bivshata-na-djizasa-abramovich-1-v-neta HotArena.net
Благо, виж какво изпусна заради джукестата Есмер! Бившата на Джизъса – Абрамович, №1 в нета (Горещи снимки)

Бившето гадже на Благой Георгиев – Оля Абрамович, се превърна в най-популярната руска красавица в Instagram, видя HotArena!

 

Блондинката е събрала повече последователи в мрежата за споделяне на снимки от екс половинката на Роналдо – Ирина Шейх. Само за година и половина Оля натрупала близо милион и половина фенове.

 

Това било благодарение на редовното публикуване на фотоси, които й донесли дори участие и тлъсти хонорари от рекламни договори, пише „България Днес“.

 

Преди време родният футболист Благой Георгиев осъществи контакт с красавицата в социалната мрежа, а после го пренесоха и в реалния живот. Флиртът между Джизъса и Абрамович продължи няколко седмици, когато спортистът беше още в „Амкар“.

 

Всичко между тях приключи, когато Благо се премести в „Рубин“.

5 Коментара

ПОТРЕС!

преди 8 години

Ирина ШейК .... Господи,прибери си версиите!

Коментирай

Смеееешшшшкоооооо

преди 8 години

И кво като е с к , а не с х??? Мислиш ли, че на някой му пука, а Мистър Чики???? Заминавай да лъскаш , тапанар!!!! Лъскатор смешкоооо, като няма какво да напишеш мн ясно, че ще почнеш да търсиш правописни грешки хахахаххахах айдеее на село с големите претенции.... Вземи си пребери карантиите- U SUCK AND U HAVE TO TAKE PART IN THE HUMAN CENTIPEDE!!!!!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

be...wie li 6te my dawate naklon na x..... na was niakoi barka li wi se s kogo giweete....6to se meste w giwota my...galki xora ste....

Коментирай

До Жизъса

преди 8 години

Благо, ти си, нали? Познах те по тАпанар. Само гений като теб или подобен може да напише толкова много глупости в четири реда. В кое село ни зипращаш по-точно. Само да не е твоето родно, че сигурно там сте само оскотели идиоти като тебе......

Коментирай

обективно

преди 8 години

Само че той не и е на нивото, просто няма как да е..Както се казва – Тя е много голяма лъжица за неговата уста !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.