Богомил Грозев хлътнал по компаньонка, палавият новинар не спира да кръшка

3678
01 Януари 2017, 09:00


Журналистът Богомил Грозев  от Нова винаги е бил изкушен по тънката част и не става за семейство, одумват палавия новинар негови колеги. Най-прясн ото доказателство, че Боги не е  от моногамните и сериозни мъже, е разводът с жена му Кристина, която го напусна, след като го хвана в изневяра, научи HotArena.

След разрива мач ото разбрал, че няма връщане назад и е заживял с другата жена. Навикът да кръшка обаче явно не е  от вчера, защ ото негови познати разказват за изцепките на Богомил още преди да приключи семейният му жив от. Всъщност новинарят  открай време си е бил несериозник и след няколко чаши алкохол нагонът го удрял неконтролируемо.

Още преди около година Боги бил засечен в модния столичен клуб „Бедрум“, където втрещил всички, награбвайки една  от компаньонките и дори се засилил да я прегръща и опипва. Полуразголен ото момиче се увъртало около масата на журналиста и компанията му. Докато останалите мъже не обърнали внимание на платената мадама, Боги веднага й налетял, тръшнал я в сепарето и започнали да си разменят ласки.

„Как не го беше срам пред толкова хора да прави такива прост отии? Все пак обществена личност е, всички го знаят  оттелевизията. Пълен резил“, не можели да повярват на очите си разпозналите телевизионната звезда. Колеги на Грозев обаче разказват, че това не е единствената пикантна история на синеокия новинар, който явно се смята за велик мъжкар, дори за роден Дон Жуан. Вместо да оцени прекрасната си съпруга вкъщи, която е и много добър човек, Богомил постъпва като комплексар и залита по някакви третокласни дами, одумват го запознатите с нрава му, пише "Таблоид".

Дали тайнствената любовница, с която Грозев вече живее на семейни начала, е компаньонката  от „Бедрум“, не е ясно. Знае се само, че новата на Богомил е била омъжена и е напуснала съпруга си заради него. В същ ото време съпругата му Криси се държала повече  от цивилизовано и не му  отказвала срещи със сина му Теодор. Тъстът на Богомил – известният актьор Антон Радичев, пък бил крайно разочарован и въпреки че не искал да се бърка в личния жив от на млад ото семейство, предпочитал да не се засича с Богомил. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени