Божана РАЗОРИ Косьо Филипов! Палавата синоптичка с рекордна издръжка

2201
29 Май 2015, 14:00


Немирната синоптичка Божана Филипова, която се прочу като истинска мъжетрошачка, буквално пробива джоба на бившия си съпруг, узна HotArena.

 

Макар че капризната блондинка и новинарят Косьо Филипов да са разведени вече повече от 6 години, тя всяка седмица измисляла повод, за да му измъкне поредната стотачка.

 

Обикновено едрогърдата Божана обяснявала, че дъщеричката им Елия има нужда от ново яке, маратонки или скъпи лекарства.

 

По характер добряк, Косьо все съжалявал бившата си, че е сама и няма на кого да разчита и винаги й давал колкото поиска. Той обаче не се усещал, че суетната му екссъпруга хвърля почти всеки лев в салоните за красота, а нерядко и за пластики, за да поддържа вид на изкусителка.

 

По време на брака им самият Филипов плати силиконовия й бюст, с който Божана и до днес се пъчи от екрана. Дере го най-безскрупулно, а той хич не се и усеща, шушукат колеги на Косьо. В същото време таткото плащал редовно рекордно висока издръжка за дъщеря си и никога не закъснявал с датата. Сумите обаче никога не стигали на Божана, пише Всеки ден.

 

Всъщност хитрата синоптичка играела по тънката струна на екссъпруга. След поредица от неудачни връзки тя отново била сама и в края на краищата никой от мъжете, с които имала връзка, не бил достатъчно щедър към нея.

 

В крайна сметка най-добър към Божана се оказал именно Косьо, когото обаче тя предаде най-лекомислено преди 7 години. Тогава, навръх Нова година, когато двойката си поканила приятели за купон, подпийналият Косьо решил да си легне по-рано, а съпругата му продължила да забавлява гостите. Случайното събуждане на съпруга обаче се оказало фатално за брака им.

 

Когато журналистът станал, заварил на калъп благоверната си с един от приятелите си. Последва скандален развод, придружен със сълзи, обвинения и обяснения. Това обаче е минало. От няколко години журналистът живее с приятелката си Мария и животът му е в по-здрави релси. Божана обаче продължава да кърпи разбития си живот, а връзките й с мъжете приключват катастрофално.

 

През годините Косьо все пак прости на бившата си изневярата и двамата са в добри отношения, макар да не можаха да закрепят брака си. Божана обаче добре осребрява затоплените отношения, като измъква поне по две хилядарки на месец от бившия си съпруг. Синоптичката продължава да се представя с неговата фамилия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени