Божинов с второ дело срещу Алисия?

5064
09 Март 2012, 17:30


Валери Божинов обмислял дали да не заведе ново дело срещу бившата си жена Алисия за изнасяне на лични данни. 

 
Става дума за банкови извлечения от периода, в който футболистът и певицата живееха под един покрив. От тогава Алисия предвидливо е скатала документи, доказващи постъпленията по сметките на национала.
 
 
Вчера адвокатката на певицата Радост Караиванова поруга Софийския съд, че присъдил "само" 2000 лева месечна издръжка за сина на бившата двойка - Валери Божинов-младши.
 
 
По нашето законодателство по принцип много рядко се стига до присъждането на подобна цифра. 
 
 
Решението на съда е на база приетото обстоятелство, че заявените от Божинов месечни доходи са в размер на 15 000 евро. Защитата на Алисия обаче претендирала, че доходите на футболиста били в пъти повече - 143 000 евро месечно.
 
 
Като доказателство от чалга дивата били приложени банкови извлечения за възнагражденията, които бившите работодатели плащали на национала. По време на съвместното им съжителство бумагите пристигали на домашния адрес на национала. След което очевидно са били прилежно съхранявани за всеки случай.
 
 
"Как Алисия се е сдобила с тези документи, аз не мога да знам, вероятно си ги е пазела. Но те нямат никаква стойност пред съда, тъй като издръжката на сина й се определя на базата на доходите на г-н Божинов от момента на исковата му молба, а не за период от няколко години назад", разяснява пред "Всеки ден" адвокатката на футболиста Виолета Димитрова.
 
 
Възможно е Божинов да заведе дело за разгласяване на лична информация, каквато е трудовото му възнаграждение.
 
 
"Въпросните банкови извлечения, за които говори адвокатката на Алисия, не са причина за по-висока издръжка и не са гарант, че финансовото състояние на Валери в момента е такова, каквото е било преди години. Пред раздялата им той си е купил ново жилище, тъй че част от спестяванията му са се стопили. Смятам, че издръжката от 2000 лева е напълно достатъчна за едно 4-годишно дете", добави адвокат Димитрова. 
 
 
HotArena.net припомня, че Валери Божинов спечели първото си дело срещу Алисия. Тя настояваще за 10 хил. евро издръжка, докато съдът, както споменахме по-горе, отсъди 1000 евро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vladimir Ivanov
преди 6 години
-4
Направо немога до проумея как мислят хората в България. Мисля че коментарите на 11 и андро- това за мен са жени(затотърсачки) неможе да искаш за детето си такива работи като екскурзии незнам си къде, след като искаш детето ти да отиде там ще го пуснеш с баща си който ще плати за тази екскурзия. Неможе ти да искаш да заведеш сина си на екскурзия с чужди пари, и да те издържа и теб. Той дава пари достатъчни за едно дете. Съмнявам се че ще го остави гладно и жадно. Сметнете какво може да се купи с 2000 лв на месец на едно дете. Има хора който живеят с по 1000 лв. 4 членно семейство и децата им са студенти и им стигат. А за едно дете на 4 годинки да не му стигнат 2000 лв. е просто смешно. Валери няма да хрантути цял живот Алисия, нали е просперираща певица и си е хванала нов футболист, да я издържа той.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 6 години
-5
Когато Алисия се залюби с Валери,той беше неизвестен футболист,а Алисия беше певица с авторитет ,с участия и клипове-дори Валери се снима в нейн клип.Алисия не се е влюбила в него заради парите му.Николета се влюби заради парите на Валери-защото Валери сега получава много пари.Алисия трябва да се бори за максимална издтъжка на детето си,защото Николета харчи неразумно парите на Валери,а Валери вече залязва като футболист.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
андро
преди 6 години
-4
Когато си се омъжила за беден мъж не можеш да очакваш голяма издръжка,но след като Алисия има син от милионера Валери е длъжна да се бори за достойна издръжка,съобразена с доходите на Валери. Валери демонстрира висок стандарт на живот,знаем за какви пари работи и е жалко и срамно,че не дава достатъчно пари на единствения си син,за което вина иам единствено Николета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DDD
преди 6 години
-3
А НЯКОИ 300 ЛВ, КОИТО НЕ ПОЛУЧАВАТ РЕДОВНО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джиджи
преди 6 години
-2
Парички иска.Незнам,тези хора са забравили какво е бедност.И какво е да си платиш сметките и да можеш да си купиш само хляб,сирене,малко зеленчуци и с останалата част да си платиш интернета.Хората в България нямат пари,а тези самозабравили се искат по 10 000 евро.Някой хора в България получават заплата 500 лева и карат с нея цял месец!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени