БОМБА! Мая Илиева и Гонзо са любовници! (Виж всичко за неочакваната афера)

8929
03 Ноември 2014, 13:25


Истинска романтична бомба е напът да взриви светския живот и макар все още да се пази в дълбока тайна, HotArena.net вече научи ексклузивни подробности около аферата.

 

Да, истина е – Мая Илиева и Георги Иванов – Гонзо са любовници!

 

Тя и той

 

Те изживяват истински романс вече от няколко месеца насам и макар упорито да се крият, вече няколко независими източници потвърдиха новината. Една от близките приятелки на Мая разкри, че двамата имат връзка, а авер на Гонзо потвърди слуха.

 

В началото близките им били шокирани от новината и мислели, че става въпрос за краткотраен флирт. Докато нещата не започнали да стават сериозни и Гонзо все по-често оставал да преспи у Мая.

 

Познават се отдавна, но как точно пламва искрата, остава загадка.

 

Засега вдовицата на Главния предпочита да запази в тайна любовта си и с Иванов се срещат в закътания й дом, далеч от хорските очи. Мая има своите основания да пази в тайна аферата си – тя вече си е патила веднъж от публична връзка.

 

Тя бе с Шванца

 

Припомняме, че вдовицата на Жоро Илиев имаше сериозни отношения с варненския плейбой Николай Иванов-Шванца. Той е доста по-млад от Мая, но по сведения на техни близки двамата истински се обичали. Шванца често ходеше да взима сина на Илиева от училище и се държеше по бащински с него.

 

Бързо обаче старите авери на Георги Илиев се подразниха на гаджето й. Щом научили как се хвали из цяла Варна, че спи с вдовицата на Главния, се погрижили да напусне дома на Мая.

 

За да се предпази от подобен сценарий, вдовицата решила да запази в тайна възможно най-дълго отношенията с новата си любов. Гонзо също не държал да се разчува – все пак мениджърът на „Левски“ е женен, макар към момента отношенията му с Мариета да са неясни.

 

Той бе с Цеци

 

Може би по ирония на съдбата само преди няколко години Мая Илиева влезе в люта война с Цеци Красимирова – бившата изгора на Гонзо. Повод за раздора стана фирма „Джудит“, кръстена на щерката на Цеци – така трябваше да се казва и фирмата на Мая Илиева, пише България Днес.

 

Красимирова и Гонзо имаха дълга и много бурна връзка, белязана от срещи и раздели. Цеци не крие, че още обича Иванов и надали ще остане очарована от новината за новата светска двойка.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 3 години
0
Има три деца
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Надежда
преди 3 години
0
След като осиновяват момичетата,Мая и Жоро,осиновяват и едно момченце,което кръщават Георги.Провери си ти фактите...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надежда
преди 3 години
-3
"...Шванца често ходеше да взима сина на Илиева от училище и се държеше по бащински с него." Ама преди да напишете поредната глупост, поне проучете фактите! Мая е майка на две осиновени ДЪЩЕРИ - Криста и Андреа... !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени