Бони праща мутри на брат си

3634
26 Август 2011, 21:35


 

Цигански панаири ако не се виждали, те се разиграват в момента край родата на Бони.

 

Фолкпевицата води война с единия от двамата си братя – Илия, а причината е повече от банална – пари. Драмите в клана Илиеви започнали преди няколко месеца, когато Бонка решила да използва кризата в строителството и да вдигне палат в родния Сливен.

 

По-големият й брат Илия бил натоварен със задачата да отговаря за строежа. Всеки месец Бони му пращала по няколко хилядарки, с които той трябвало да купува материали и да се разплаща с работниците, раздухва драмите в родата "Уикенд".

 

Звездата нямала време да контролира върви ли строежа, а пък батко й купувал от най-евтините тухли и ел. материали, като отчитал многократно завишени цени, все едно не вдига двуетажна къща, а небостъргач. 

 

Бонка обаче надушила, че брат й я баламосва едва когато два пъти й поискал пари за едно и също нещо.

 

Грандиозният скандал между брат и сестра възникнал, когато заради летните участия на майка си, 8-годишната й дъщеря Михаела била изпратена на отглеждане при леля си и чичо си в Смолян. 

 

Бонка връчила 2 хилядарки на брат си, за да купува храна и други глезотии на детето. Вместо да я гледат като писано яйце, семейството на Бонкиния брат каширало от джобните на хлапето. 

 

Бясната Бонка отишла да прибере Михаела и установила, че строежът й е зарязан. Братът и сестрата си разменили тежки клетви.

 

Няколко дни по-късно Илия бил пребит на улицата от група мургави мъже. Илия заподозрял за нападението сестра си Бони и се заканил да я натопи пред данъчните, че укрива доходи от участия. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени