БРЕЙ! Увеличи ли Галена размера на имплантите отзад? (Певицата: Чух, че било модерно)

https://hotarena.net/laifstail/brei-uvelichi-li-galena-razmera-na-implantite-otzad HotArena.net
БРЕЙ! Увеличи ли Галена размера на имплантите отзад? (Певицата: Чух, че било модерно)

Фолк певицата Галена изблещи голяма бразилска задница на последното си учаситие, която прилепналата й пола доста добре подчертаваше. Брюнетката е удивена от фотото, в което е заснета в профил, и го разпостранява в социалните мрежи, за да се изфука с новата си „придобивка“, видя HotArena!

 

Оборотната изпълнителка отдавна бе набедена, че е сложила импланти в дупето си, което става все по-изпъкнало. Галка отрече тези спекулации и обясни, че наедряването й се дължи на повече хапване, вследствие на което е натрупала няколко излишни килца.

 

След това изпълнителката успя да ги смъкне и влезе отново във форма.

 

Сега обаче, някак си изведнъж, от нищото, изпъчи доста голямо бразилско дупе! Едва ли може да се направи такова за ден, два, само с обилно хранене.

 

Феновете й вече са категорични, че любимката им вероятно и преди е имала импланти там, въпреки че тя отхвърли истинността на информацията, а сега даже е решила да сложи по-голям размер.

 

„Чух, че било модерно“, написа Галка към снимката, което прозвуча многозначно. Едни смятат, че това се отнася за корекцията й на задника, а другите –за двата пръста, които е вдигнала, който е задължителен за родните моделки и чалгаджийки, когато заемат поза за фото.

6 Коментара

о

преди 9 години

Има тънка талия и добре оформено дупе. Не всяка жена, която не е сопа, има импланти.

Коментирай

Татяна

преди 9 години

Стига сте търсили под вола теле! Галена си тренира от доста години във фитнес с един интруктор, при който и аз ходих за месец, но ми дойде в повече натоварването и се отказах. Много е строг,но има резултати. Ако някой желае мога да му дам кординатите. Виждала съм я залата и тя буквално не се спира, за което евала. Много е симпатична и добронамерена, дори ми каза режима, който спазваше тогава- 2014 г. есента- месо на испанска скара и салати основно. Няма силикон на 100%.. Стига сте писали глупости за поддържани жени, които имат стегнато и хубаво тяло,а не тела по 40кт.

Коментирай

Пффф

преди 9 години

Ало журналистчетата, защо не видите другите снимки от вечерта в страницата на дискотеката??? На тази снимка е излязла с по- сочно дупе и вие веднага "Има силикон". Аман от псевдо журналисти!!!! Галена е една от малкото,която има само 1 операция и то на бюста! Писна ми да ви чета гнусните статии и измишльотини!

Коментирай

Haha

преди 9 години

Много сте зле...има едни гащички които продават,за плоскогъзи....за мен е грозно да изглеждащ все едно си с памперс,но не е нужно да се имплантира нищо просто се имитира големия пърдялник на Ким Кур-дашната

Коментирай

Даца

преди 9 години

При Галена се вижда,че е от фитнес,без странични неща.. А и самата рокля е с материя, повдигащя дупето

Коментирай

Ебача

преди 3 години

Ти увеличи газелата но така бих те чукал

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.