Бунтарката Ирина Костадинова натри носа на Венелин Петков! Водещата говори за зависимостта си към забранените вещества

8714
12 Февруари 2017, 16:00


Ирина Костадинова вече не е част  от екипа на Би Ти Ви. Преди две седмици водещата, известна с нестандартната си визия, е напуснала с гръм и трясък телевизията, а на мястото й се намърда екранната партньорка на Антон Хекимян – Биляна Гавазова, видя HotArena.

Според запознати раздялата на Костадинова с медията изобщо не минала безпроблемно, а била придружена  отневиждан скандал. Напоследък водещата изобщо не се разбирала с шефа си Венелин Петков, който не спирал да й  отправя язвителни забележки пред останалите колеги. В нюзрума на Би Ти Ви  отдавна са пропищели  от своенравния директор на новините и актуалните предавания, ала в повечето случаи никой не смеел да му се пр отивопостави. Ирина дълго търпяла неоснователните критики на Петков по свой адрес, но накрая нервите й не издържали и подала молба за напускане, като не спестила на Венелин своето мнение за него. „Не забравяй, че и твоят стол се клати!”, изстреляла Костадинова вместо „довиждане”, затръшвайки вратата след себе си.
Що се  отнася до Ирина Костадинова – засега не е ясно как ще продължи професионалния си път. Журналистката имала предложения за раб ота, но в момента предпочитала да си даде кратка почивка и да обмисли добре бъдещите си творчески планове.

Ирина бе една  от най-големите професионалистки в Би Ти Ви и бе категорично призната за  отличен диктор. В минал ото си обаче тв звездата е имала много драматични периоди. Тя сама е признавала, че е била наркоманка и около 2 години е била зависима  от хероина. По това време работила в радио „Тангра” и се движела в средите на рокаджии. „С много воля и подкрепата на близки успях да преодолея това. Наркотиците са нещо ужасно”, каза впоследствие водещата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени