Български цигари с по-ниски цени (Ето къде се продават всички марки накуп)

2900
13 Май 2014, 17:00


Свикнали на постоянни и драстични увеличения, пушачите със сигурност ще останат учудени от тази новина! Но повярвайте, факт е – цените на някои родни марки падат!

 

С цели 20 стотинки по-евтини са вече на пазара разновидности на марката „Виктори“. От 4,70 лв. паднаха на 4,50 лв., което зарадва пушачите у нас като клиенти на заведение по време на Happy hour.

 

Освен това, от компанията Булгартабак се похвалиха с нови разновидности на „Виктори“.

 

За съжаление, нововъведенията, както и други по-специфични марки цигари, по-трудно се намират на пазара, защото бързо се изчерпват или търговците предпочитат да не ги зареждат.

 

В новите киоски на Lafka обаче може да намерите всички известни и не толкова популярни марки цигари накуп. Луксозни папироси или стари забравени марки, висококачествени пури и дори – течност за електронни цигари – разнообразието, което предлага Lafka наистина ще ви изненада.

 

В модерните киоски ще намерите и някои любими позабравени продукти като дъвка Идеал или бонбонките Снежанка от детството…


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.43 mb
total execution time: 68.610191345215 miliseconds
mysql execution time: 21.658658981323 milliseconds