Черната Златка и Силвия Кацарова спретнаха словесен ПАНАИР! (Вижте как се нападнаха взаимно)

2918
01 Май 2015, 14:15


Певицата Силвия Кацарова негодува срещу заниманията на плеймейтката Златка Димитрова, свързани с благотворителност, узна HotArena!

 

Изпълнителката на „Големият кораб минава“ скочи на моделката по повод организирана от брюнетката благотворителна кампания. Според нея причината, че хората не дават дарения, била именно силиконката.

 

„Крайно време е да спре да борави със заучени фрази и медийни етикети“

 

Става дума за кампания, която Златка скалъпи, за да помогне на детското отделение в „Пирогов“ спешно да събере средства за ремонт.

 

„Ама вие какво си мислите, че са отишли заради Черната Златка? Хайде, моля ви“, негодува Кацарова.

 

„Не знам защо е възмутена, че „разни моделки“ правели благотворителност, като фактите говорят красноречиво. За цялото време, в което се занимавам с тази дейност, смея да твърдя, че съм променила, благодарение на личните си усилия и средства, достатъчно човешки съдби, за да заслужа пренебрежение“, коментира Димитрова.

 

„Дъщерята на г-жа Кацарова също е част от лицата, които подкрепиха кампаниите. Държа да отбележа, че аз съм просто организатор и изпълнител. Не е ли по-добре всички, които имат желание да се борят с несправедливостите, да се обединят, вместо да се оплюват, и то в ефирно време?“, пита моделката.

 

Плеймейтката се надява до месец септември да се съберат достатъчно средства, за да стартира ремонтът. Трябва да снабдят отделението с 44 легла, всяко от които струва близо 1200 лв.

 

Доста други аспекти трябва също да се освежат, тъй като Златка описва състоянието на сегашния му вид като „плачевно“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Ева
преди 3 години
0
ОВЦО, стига с този евтин популизъм и не обиждай хората, които дават пари, за да се вози Златката с джип. Ай сиктир, простакеса! Всяка жаба да си знае гьола! И се научи да пишеш грамотно родния си език, вместо да обиждаш "говедата"!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х
преди 3 години
-1
ЗЛАТКЕ ОТИВАЙ ДА СИ ОПРАВЯШ КАРАВАНАТА НА СМОКИНЯ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eva
преди 3 години
-2
Вижте какво ограничени " говеда" и най-долната ку***ва да се хване да први благотворителност е важна постъпката,важно е,че има желание и стремеж да помогне,което в днешно време е рядкост! Айде да видим,колко от вас коментиращите и оплюващите са направили такова нещо! Престанете с този грозен негативизъм и гледайте крайния резултат и жеста в ктайна сметка!! Не външноста е важна а сърцето! Болния,страдащия или умиращия човек нуждаещ се от помощ не се интересува има ли силикон някой,няма ли! Важно е да се помага! Вие сте гадни и жлъчни хора и това се вижда по постоянното оплюване за всеки който прочетете тук.Егати хората,егати държавата....Най-вероятно и мен сега ще наплюете,предполага се, но жалко за вас...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хехе
преди 3 години
-1
Хаха, Златке, не се обяснявай. Разплака ни с евтини клишета. Истината е, че хората наистина ще помагат без ТЕБ.
Kiko
преди 3 години
-2
Права е, г-жа Кацарова! Името на Златка отблъсква всеки сериозен предприемач, фирма и гражданин, решил да помогне. Че кой иска да го свързват по какъвто и да било начин с тая, дето лъска по цици на всякакви корици...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
силвия
преди 3 години
-2
тъпата златка много разбира и тя....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени