Черната Златка получи халюцинации

4345
25 Август 2011, 12:14


Високите температури, които морят София в последния дни, докараха халюцинации на Златка Димитрова. 

 

Голите снимки на плеймейтката, които биха могли да влязат в учебник по биология за устройството на женското тяло, обиколиха вече почти всички електронни и печатни издания и с това още повече нажежи атмосферата около нея. 

 

Със серия от публикации HotArena.net разкри, че едрогърдата бургазлийка и още 5 нашенки притежават профили с десетки неприлични снимки в сайт със съмнителна репутация, на който се избира Мис Афродита.

 

Притеснена за репутацията си, Златка Димитрова направи няколко опита да замаже позорната ситуация, но не й се получи успешно. 

 

Вижте хронологията на изказванията на плеймейтката по скандала:

 

20 август, събота, Blife.bg: 

 

"Снимките не са правени за сайта missaphrodite2012.com. Еротичната сесия бе за белгийско списание. Оттам нататък какво се е случило с фотосите ми и къде са публикувани, не знам. Но те са качени на сайта без моето знание".

 

23 август, вторник, в. "Телеграф": 

 

Три дни по-късно на Златка й проблясва изведнъж, че всъщност е знаела за публикуването на фотосите. Пред ежедневника, Димитрова разяснява, че еротичните сесии са направени по белгийска поръчка в столично заведение.

 

Преди се съблекат, шестте красавици подписали договори от цели 7 страници с въпросния сайт. Златка била напълно наясно с гласуването за Мис Афродита, но не била сигурна как точно ставало то - предполага, че е с платени sms-и. 

 

Пред "Телеграф" Златка Блек също вади и друга версия за първоизточника на скандалното разкритие: "Мисля, че този скандал е на лична основа. Българският сайт, който пусна новината, че са ме снимали за порносайт, беше на Светлана Василева", казва тя. 

 

*** *** *** *** *** *** *** *** *** 

 

Кое е истина и кое не от халюцинациите на Златка оставяме да прецените сами. Що се отнася да подозрението й, че Светлана Василева я е натопила за оня сайт, то HotArena.net държи да информира не само Димитрова, но и всички останали свои читатели и герои, че кой от тях ще фигурира в съдържанието на сайта, решава само и единствено редакторският екип!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Колев
преди 6 години
0
Не ни занимавайте с долни същества, не заслужават!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стаси
преди 6 години
0
Тази Златка дали има мозък да не бъде набарана в точен момент? Много се съмнявам. А и никой до момента не е мислел, че тя е Нобелов лауреат и само това, та сега да изпаднем в шок от този "скандал".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лео
преди 6 години
0
Не е била подготвена явно, набарали са я в точния момент сама да си се оплете в лъжите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХХ
преди 6 години
0
ЛАЛЕ,МАЙ НЕ СИ НА ЯСНО КАКВИ ГИ ВЪРШИШ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Геш
преди 6 години
0
Уличница
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени