Цветелина Грахич няма късмет в любовта + защо заживя без гаджето си

11884
11 Септември 2016, 10:19


Певицата от „Шоуто на Слави” Цветелина Грахич няма късмет в любовта. Беквокалистката трудно допуска хора в живота си, макар да изглежда доста разкрепостена, а с малцината си близки също се вижда от дъжд на вятър. Причината е, че ангажиментите й не й позволяват да има повече време за тях. Дори с любимия си мъж Грахич е на непрестанни периоди събиране и разделяне, научи HotArena.

Грахич натрупа много слава и може да се похвали с добри доходи през годините, в които пее с „Ку-ку бенд”, които пък и даде увереност, че може да бъде независима жена. По пътя към върха певицата загубила немалко истински отношения. Босненката останала без верни приятели, на които да се подпре в трудни моменти. Това се случило постепенно – един по един хората в живота й окапали като круши. Предателства и интриги не я подминавали. За това беквокалистката взела решението да слуша интуицията си и да не допуска толкова много близост.

Дори по отношение на мъжа в живота си Цветелина пази известна дистанция. Това се улеснява от факта, че също както и нея, той е доста ангажиран с работа.  Името му е Кристиан и също е певец. За разлика от Грахич пътува много по чужбина. Двамата почти не успяват да се засекат под един покрив. За това всякакви мисли за брак и деца били на заден план. Двамата били обсъждали това да се случи през следващата година, когато ще успят да забавят темпото. Тогава трябвало да обсъдят и фактът, че ще им трябва общ дом, защото сега повече спели по хотели, отколкото вкъщи.

Когато говори за мъжа в живота си, певицата цялата сияе. Причината е, че с Кристиан за пръв път усетила сходство в отношение не само на сексуалните желания, но и духовните такива. Той бил изключително грижовен и добър, вечно готов да помага не само на нея, но и на приятели. В очите на певицата бил човек с огромно сърце и неизчерпаема добрина. Бил много по-зрял в поведението си от Цветелина и точно с това я спечелил, пише "Уикенд".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени