Да си останем приятели! Виж кои родни звезди още се имат с бившите си! (ИМА ИЗНЕНАДИ В СПИСЪКА)

5201
20 Юли 2014, 11:00


„Да си останем приятели!“ – всеки знае, че тази реплика след раздяла няма никаква стойност и приятелството след това е невъзможно. Но оказва се, невинаги е така.

 

Пример за това са някои родни звезди, които независимо колко болезнен е бил краят на любовта, са съумели да запазят приятелски отношения. HotArena.net проучи кои известни личност у нас са за пример.

 

Деян Донков

 

Деян Донков е азбучен пример за приятелството след раздялата. Той се държи „куул“ с всичките си гаджета, като дори наскоро присъства на раждането на сина на една от бившите си.

 

Става въпрос за Анастасия Ингилизова, от която има дете. Двамата имаха сериозна връзка отдавна и син на име Деян-младши. Днес тя вече е с друг мъж, на когото през април роди момче, но с Динката още са си приятели. И не само заради детето – просто на Деян му е в кръвта да се разбира с бившите си.

 

По същия начин той се има и с друга своя изгора от миналото – Кристина Милева. С моделката са си близки и до ден-днешен, макар Донков вече да има сериозна връзка с

 

Радина Кърджилова.

 

Тя също е доста толерантна в това отношение. Близки до актрисата твърдят, че никога не отказва да се види на кафе с някой бивш. Въпреки това обаче, гледа срещите винаги да траят кратко. Така например е изненадващо, че с бившето си гадже – Стефан, не се мразят. След като двамата се разделиха, той се загаджи с приятелката й

 

Луиза Григорова.

 

В началото Радина не беше доволна от факта, но после свикна с мисълта, а и днес двамата вече не са заедно.

 

Луиза пък също поддържа близки отношения с бившите си. С Явор Бахаров имаха дълга бурна връзка, която приключи мистериозно. И днес обаче са си приятели.

 

Във фолка също има разбирателство.

 

Емануела

 

неведнъж е казвала колко си е близка с бившия си Денис Касъмов. В нормални отношения са и

 

Райна и Константин,

 

макар че той се скъсал да й изневерява, писа Телеграф.

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени