Дачо на Софка без първа брачна нощ

3145
06 Август 2013, 13:30


Младоженците Галя и Дачо останаха без първа брачна нощ. Бившето гадже на ромската перла Софи Маринова и новата му съпруга веселяха гостите си и вдигаха тежки наздравици с тях чак до събота сутрин, разбра HotArena.net.


Пищната сватбена церемония събра повече от 350 гости. Най-лични сред тях бяха двете деца на младоженеца – малкия Петър, който през повечето време дремеше в ръцете на татко си и детето му от Софка Лоренцо.


Въпреки че бе очаквана като специален гост, Софи Маринова така и не се появи на церемонията. Според запознати, ромската перла била бясна, че Дачо се задомява и дори се заканила да урочаса младите.


Дори и без нея, сватбата бе повече от пищна и струвала на младите над 12 000 лева. Ресторантът, събрал родата на младоженците, бе украсен с жълти и кафяви балони с надпис „Галя и Дачо – заедно завинаги”.


Тортата на сватбата повече приличаше на небостъргач – на четири отделни етажа и също в жълто.


В роклята си младоженката напомняше на торта, само че сметанова. Въпреки че вече роди, Галя се заложи на непорочния бял цвят и дори носеше воал.


 Огромни метални обръчи държаха долната част на тоалета, но булката стоически издържа тежката и неудобна дреха през цялата нощ, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
анонимен
преди 4 години
0
само че Лоренцо е брат на Дачо ,не негов син ....нещо пак сте обърали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени