Дълго пазена ТАЙНА излезе наяве! Дарина Павлова изгубила бебе от Жоро Илиев (Подробности)

6625
30 Април 2015, 18:22


Дарина Павлова, вдовицата на създателя на „Мултигруп” Илия Павлов, е убила единственото дете на екзекутирания бос на ВИС-2 Георги Илиев, разбра HotArena!

 

Зад гърба на своя съпруг менторката в „България търси таланти” е имала страстна извънбрачна връзка с бореца от Кюстендил, приключила нещастно след положителен тест за бременност, разкриват сензационно пред „Уикенд” близки до двамата покойници.

 

Историята от следващите редовете се е разиграла в края на 90-те години. По онова време Дарина и Илия вече са родители на общите си наследници – 21-годишната в момента Паола и Илия-Калоян, сега на 19.

 

Към дипломираната актриса от Казанлък мултакът се отнасял като с богиня. Дарина била задоволена във всяко едно отношение, разполагала с купища пари, бижута, дрехи и коли.

 

Помежду им царяла безгранична любов и уважение - двете водещи сили във връзката им. В нея обаче се появили и пукнатини, но преследвани от лични или бизнес интереси, двамата Павлови си затваряли очите за „дребните” си прегрешения.

 

И тъй като почти няма семейство, в което някой от съпрузите да не кръшка, и в това на Дарина и Илия изневерите били налице. „Двамата обаче така бяха регламентирали отношенията си, че леките забежки по никакъв начин да не помрачат мира в семейството.

 

Те толкова се обичаха и държаха един на друг, че дори Илия да беше спал с „Мис Планета”, а Дарина с „Мистър Свят”, това нямаше да разруши хармонията помежду им. Позволяваха си да го правят, но без чувства, просто за удоволствие”, разказват врели и кипели в бурния живот на семейство Павлови.

 

Публично известна, например, е симпатията на Илия Павлов към варненката Ивайла Бакалова, която малко преди да бъде убит, той коронясва за „Мис България” в собствения си „Гранд хотел Варна”. Но докато милионерът изневерявал на Дарина тихомълком и без гафове, тя допуснала фатална издънка.

 

Зад гърба на съпруга си, актрисата започнала бурна връзка не с кого да е, а с висаджията Георги Илиев, донася легендата от мутренските времена. Щедрият борец дарявал брюнетка не само с разтърсваща интимност, но и с диамантени бижута. Тъй като подобна връзка нямало как да остане в тайна, тя достигнала и до ушите на Илия Павлов.

 

Точно тази изневяра мултакът приел изключително тежко. Той не очаквал предателство именно от Жоро Илиев. Години преди да станат баджанаци, не били редки случаите, в които Илия, Георги, заедно с батко си Васил Илиев, Митко Джамов, Румен Пашата, Маргините, преди да се оформят като ВИС, СИК, „Зора” и другите групировки, всяка събота ритали футбол в Бистрица. След мачлетата бившите борци се събирали на вечери в близката резиденция на БЗНС, където „Мултигруп” се подвизавал тогава.

 

„На двамата братя Илиеви и всички тези момчета им харесваше да се изживяват като Илия Павлов - човек, който е излязъл от спортните среди като тях и е постигнал успехи. Той за тях беше по-скоро пример за подражание, отколкото конкуренция”, разказвал е в интервюта последният началник на Шести отдел в Шесто управление на Държавна сигурност, а от 1991 до 1996 г. и вицепрезидент на „Мултигруп”, Димитър Иванов.

 

Но да се върнем на Дарина… Научавайки, че жена му слага рога с по-малкия брат Илиев, Павлов първоначално запазил самообладание и известно време не се издавал, че е запознат с отношенията им. Разбира се, не му станало приятно, именно заради отношенията им в миналото.

 

Чашата на търпението му преляла, когато Дарина Павлова допуснала глупостта да забременее от висаджията. Този скандален факт от биографиите на Павлови и Илиеви обаче е бил старателно прикрит от всички замесени лица, тъй като е щял да доведе най-малкото до гангстерска война.

 

По онова време Жоро Илиев опитвал да забремени жена си Мая Илиева, а безуспешните им опити по-късно ще породят версията, че босът на ВИС е стерилен и не може да има свое потомство. Което въобще не отговаряло на истината.


Бременността на актрисата Дарина Калчева, трета за нея, траяла изключително кратко. Осъзнала гафа си и достигнала до извода, че е невъзможно да роди от Георги Илиев, госпожата направила аборт. Противоречиви са информациите къде Дарина е направила това, но по-вероятно е манипулацията да е била извършена в чужбина с цел извънбрачната й бременност да бъде потулена.

 

Твърди се, че заради тази издънка на менторката в „България търси таланти” Илия Павлов взел решението да я заточи в Америка. За да предпази себе си, а и семейството си, от нови подобни скандали, републиканският шампион по борба за юноши, броил $ 1, 65 милиона за имение в Ъпървил, щата Вирджиния – масивна сграда от тухла и камък с 12 стаи.

 

Няколко години след убийството на съпруга й на 7 март 2003 г. Дарина Павлова обяви за продан имота и се премести да живее в Италия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nm,./.,mnbvb
преди 3 години
-1
KURVA OTVSJAKADE
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени