loading...
loading...

Дарина Павлова е осиновена! Вижте кой е биологичният й баща

5049
30 Юли 2011, 15:33


Дарина Павлова е била осиновена от Калчо и Донка, твърдят източници на „Всеки ден”. Според таблоида биологичният баща на мисис „Мулти” е талантливият актьор Васил Михайлов. Известният с ролята си на капитан Петко Войвода, на млади години имал тайна връзка с мистериозна дама, която го дарила с дъщеря. Заради закостенелите норми по онова време Васил Михайлов и любовницата му дали детето за осиновяване.

 

 

А именно – Дарина Павлова.

 

 

Така момичето попада в семейството на Калчо и Донка, които имали проблеми с репордуктивността. В Казанлък всички знаели, че не могат да си имат деца и затова когато Дарина ненадейно се появила в дома им, чуждият й произход не останал скрит за никого.

 

 

Близки на семейството обаче разказват, че откакто се появило бебето, домът на Калчо и Донка бил често посещаван от Васил Михайлов. По онова време той все още не бил известен в актьорския бранш. Запознати си спомнят как отрупвал Дарина с подаръци.

 

 

Самата Дарина научила като девойка, че е била осиновена. Според близки до вдовицата, Павлова дори добре знаела и кой е биологичният й баща, но няма данни да са се срещали в зрелите години на Дарина.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени