Децата на Асен Блатечки не се познават!

1411
20 Май 2015, 14:09Асен Блатечки изживява поредна лична драма. Двете деца на актьора—синът му Борил и дъщеря му Катя не се познават, научи HotArena.


Актьорът планирал да запознае децата, но около връзката му с Диляна Попова ситуацията се усложнила и той не могъл да го направи. После пък дъщеря му Катя също проявила ревност, поради факта, че заради манекенката артистът се раздели с жена си и семейството и не искала да види братчето си.


Личните драми в семейството на Асен Блатечки и към днешна дата не стихват, тъй като неотдавна той се раздели с манекенката окончателно. Двамата бяха направо смразени и си говореха само когато той се отбиваше да види сина си Борил.


Колеги на актьора споделят пред „Всеки ден“, че Блатечки изживял доста голяма драма с Диляна Попова. Когато се събрал с нея и се родил синът му, дъщеря му Катя ревнувала от манекенката и детето и не искала да види братчето си.


Затова и актьорът решил да изчака всичко да премине, преди отново да повдигне въпроса. Около нова година обаче той се върна при семейството си, разделяйки се окончателно с манекенката.


Точно тогава и дъщеря му започнала да проявява интерес към малкия Борил, но заради сложните отношения с Диляна Попова, на Блатечки му се наложило да отложи срещата между децата. Все пак те ще се видят съвсем скоро–в момента актьорът е стоплил отношенията с Диляна Попова и изчаква подходящия момент двамата да запознаят малчуганите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени