Део: Мариана е по-добра от бившите ми! (Работят за бебе)

4119
24 Септември 2014, 13:00


Вече близо година Део и мулатката Мариана живеят под един покрив и всичко по между им върви повече от перфектно, научи HotArena.net.

 

Дори приятелите на русокосия водещ са възхитени от мургавичката красавица. Всички са единодушни, че тя е най-страхотната сред гаджетата на Део до този момент. За разлика от бившите му, тя чистила и готвила, без никой да я ангажира с това.

 

Лео Бианки, близък на блондина, е категоричен, че приятелят му е оставил наркотиците и е успял да се излекува от разделите с Лора Караджова и танцьорката Елена, пише сп. „Story”.

 

Напомняме ви, че две седмици, след като Део залюби Мариана във варненски бар, където тя работеше, бяха нужни, за да заживеят под един покрив. Красавицата се премести в София и оттогава с русокоското живеят в пълна хармония, въпреки че той е с 20 години по-възрастен от нея.

 

Део много иска да има свое дете и с любимата си са на път да изпълнят тази негова мечта.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
-4
Тия жени не знам какво си мислят, обвързвайки се с 20 години по-възрастни мъже. Жените и без това живеем по-дълго по правило, значи какво? Тя на 45-50 ще остане вдовица и ще кара период на втора девственост двайсет години докато й дойде и на нея часа ли? Човек трябва да си избира партньор, с когото да остарее заедно. Не такъв, който да те остави вдовец на такава възраст, когато още много ти трябва докато умреш, но пък твърде късно, за да имаш още време да си избереш друг партньор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
уя ми говори
преди 3 години
-5
Тая да не е от негрите-имигранти,каде на Дичо баща му беше подслонил в апартамента си,бяха поне 30-40 маймуноподобни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени