Деси Бакърджиева качила 10 кила заради роля (Актрисата е самотна майка)

2900
14 Април 2013, 15:00


Деси Бакърджиева успя да качи 10 килограма заради роля. Звездата, която зрителите познават като секретарката Нели от „Стъклен дом“ качва за рекордно кратко време килограмите, за да удовлетвори режисьора, разбра HotArena.net.


„Предложиха ми да вляза в ролята на дойка, която е отгледала 10 деца и поради тази причина трябваше да наддам с 10 кила. Близките ми хора знаят каква жертва е било това от моя страна, тъй като винаги съм била привърженик на разумното хранене и здравословния начин на живот", спомня си Деси, която след това прави и невъзможното, за да свали от плещите си излишния товар.


Освен с успешна кариера в театъра, Деси се радва и на успех в киното. След „Стъклен дом“, тя доста успешно се изява и в новия сериал на Би Ти Ви „Фамилията“.


Въпреки че винаги е изключително ведра и енергична малцина знаят, че Деси е самотна майка. Грижи се сама за дъщеря си Анна-Мария, но е категорична, че тя е най-голямата й радост и гордост.


Тя твърде млада решава да се омъжи за ученическата си любов. Ражда им се дъщеря, а малко след това семейният живот се превръща в истински ад. Близки на Деси разказват, че тя е била на ръба на пълното отчаяние, след като научава за изневерите на своя съпруг. Без да се замисля подава молба за развод.


"Понякога неподходящи хора се срещат в неподходящ момент и цялата работа отива на кино. Не съм се замисляла въобще, когато взех решение да остана сама с детето. Един ден дъщеря ми може да ме погледне в очите и да попита: "Мамо, защо превърна детството ми в истински ад?". А точно това ще се да се случи, ако с мъжа ми бяхме продължили да се лъжем, че нещата могат да се оправят. Не пропуснах да му пожелая щастие, когато се видяхме за последен път", споделя Деси.


Тя толкова тежко преживява развода, че отказва каквито и да е контакти с бившия си. Самият той рядко се сеща и за дъщеря си.


Въпреки трудностите да бъде самотен родител Деси е невероятно щастлива като майка. Но признава, че не желае дъщеря й да наследи нейната кариера и да се качва на сцената.


Тя толкова тежко преживява развода, че отказва каквито и да е контакти с бившия си. Самият той рядко се сеща и за дъщеря си.“, казва актрисата, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени