Деси Цонева бори траура с антидепресанти

2603
07 Ноември 2016, 12:19Деси Цонева излетя от „ВИП Брадър” на крачка от финала. Дъщерята на Димитър Цонев, която в началото възмути зрителите с поведение, а накрая ги спечели с искреност, си тръгна само дни преди големия успех, научи HotArena.

Брюнетката демонстрира скандално поведение още с влизането си, като близостта й с чашката втрещи мнозина. Накрая обаче аудиторията дори я обикна — все пак е загубила именития си баща, а трудно преминава и през тежки изпитания.

Деси удържа фронта до колкото можеше във „ВИП Брадър”, но се наложи да напусне къщата завинаги. Тя не издържа на стреса, тъй като мъката й беше твърде голяма, но преди, по време и след престоя със съквартирантите, брюнетката остана на силни успокоителни и антидепресанти, които я държаха на повърхността.

Цонева ги спря само докато пиеше алкохол, но след излизането продължи с терапията, пише „България днес”.

Веднага след излизането от шоуто, Деси обяви, че продължава с траура и каквото и да е правила в шоуто — там си и остава. Тя пусна снимка на Димитър Цонев с послание, което показва, че е емоционално помъдряла.

"Знам, че се питаш защо ти се случва всичко това. Ето го отговорът ми: само така щеше да станеш човека, който си в момента. Само така щеше да откриеш силата, скрита в теб. Само така щеше да видиш величието на ума и красотата на душата си.

Трябваше да сбъдна някои от страховете ти, за да видиш, че можеш да минеш през тях. Защото човек е устроен така. Страхува се от всичко. От провала. От загубата. От болката. От самия страх. Докато не му се наложи да се изправи лице в лице с него, да го посрещне, да го победи и да продължи. Но ти научи уроците си, нали?"

Деси не пропусна да сподели и една от последните снимки на Димитър Цонев, докато върви през една поляна. Все едно прекосява Вечните ловни полета...Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени