Деси Слава сбъдна детската мечта на младото си гадже! Купи му кола за 150 хилядарки, а трупа позорни дългове

https://hotarena.net/laifstail/desi-slava-sbadna-detskata-mechta-na-mladoto-si-gadje-kupi-mu-kola-za-150-hiliadarki-a-trupa-pozorni-dalgove HotArena.net
Деси Слава сбъдна детската мечта на младото си гадже! Купи му кола за 150 хилядарки, а трупа позорни дългове
Фолк певицата Десислава смени не само мъжа до себе си, но и колата си, научи HotArena.

Ч
алгаджийката форсира по столичните булеварди, чисто нова лимузина „Ауди А 8“, разкриват очевидци. Справка със специалисти в бранша показва, че цената на базовия модел е 150 хиляди лева. В тази сума не са включени всички екстри, които Деси Слава е пожелала. В избора на автомобила и е помогнал нейният настоящи и тъкмо навършил пълнолетие приятел Благой. Всъщност точно тази кола била детската му мечта и точно 17 години по-възрастната от него любима му я сбъднала.

Деси с лека ръка хвърлила 150 бона, но поне си спестява разходи за шофьор, защото Благой бил несравним ревнивец и настоявал лично да я откарва до входа на всички дискотеки, където певицата има участие.

Едновременно с лукса, който пайнерката демонстрира, нейни познати споделят, че трупа позорни дългове. Един от мобилните оператори я издирва за сметка от 40 лева. Макар, че е софиянка отскоро, финансовите й задължения и в столицата започнали да се трупат. Нейни съседи от кооперацията, където живее, с възмущение се жалват, че певицата не плаща таксите за почистване на общите части с месеци. Всеки път, когато някой от комшиите й звъннел на вратата и учтиво я помолел да плати, тя се оправдавала, че не разполага с дребни.

Същевременно пайнерката се изръси с хиляди за луксозна почивка в Правец, като подарък за рождения ден на Благо, а след това отпрашиха към Слънчев бряг, пише „Галерия“.

2 Коментара

kurva

преди 7 години

ujas kato i gledam na snimkata visnalite telesa napravo mi se gadi ama toi na mango ne mu pre4i nali q to4i za parii posle balgarkite bili nai hubavi nai dobri ? v koe v kurvventiistvoto da! balgarskite jeni sa edni ot nai dolnite kurvi az lichno sam jivql i v shvecia i sloveniq jenite ima sa visoki hubavi povecheto sa rusokosi i krasivi i vsqka vtora trenira fitnes is e poddarja i sa super qki macki jenite im sam top! i ne sa kurvi vaobshte ne se interesuvat ot tova kvi pari iamsh za smetka na tova izglejdat mnogo dobre a nashte balgarski kurvi stavat samo da si iztriesh huq ..vsqka vtora kurvva ili s mangal ili s nqkoi debel maznik i posle balgarkata bila nai hubava D xaxaxa :D shu pochina ot smqh balgarkite sa nai hubavi ama drug pat! otidete v shveciq sloveniq i drugi strani da vidite kakvo sa poddarjani jeni i ne sa 2-3 a po4ti vsi4ki slovenki se poddarjat trenirat i sa tupalki ! deiba balgarskite selski parcali nishto ne stava si4kite s mangaliq ili svine za pari i vsqka vtora kurva

Коментирай

А ти

преди 7 години

А ти се научи да пишеш, мускулест мачо такъв! хахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.