ДесиСлава олекна! Зарко не иска такава лабилна жена до себе си!

4603
03 Декември 2015, 09:59


Поп фолк певицата Десислава тотално олекна пред очите на зрителите! Ден след като изложи интимните си части на концерта на "Планета", тя се прояви като безхарактерна и жадна за ласки жена на средна възраст, която се е хванала за младока като удавник за сламка.

 

Стабилно подпийнала, певицата изложи задните си части, докато плаче на рамото на бившия си, забравяйки за камерите. А той... той я наказа с хладнокръвие и пренебрежение.

 

Според информация достигнала до медиите, Зарко получил 30 бона за да влезе в шоуто, въпреки че не смятал да се събира с блондинката. Тя и останалите съквартиранти обаче наивно повярваха, че той е в Къщата заради силни чувства към нея.

 

Сеирът, който спретна Десислава продължи, когато тя проследи Зарко в тоалетната, очевидно с нагласа за бързо съблазняване, тъй като там няма камери. Чалга дивата се показа като лабилна и неуравновесена жена, която изпада в депресивно състояние от несподелената си любов.

 

Мъжете често обичат да са ловци и в този случая вероятно Деси не е никак интересна на ММА боеца, който с неприрязан я отблъсна на няколко пъти, докато тя продължи да го прегръща.

 

"Обичай ме всякак, пияна-заляна!", ридаеше блондинката, докато Зарко й заяви да спре с алкохола, защото не е на себе си.

 

"Сега ще изкарат Десислава жертва и може би ще спечели формата", категорични са част от зрителите. Други пък й съчувстват и плачат наравно с нея.

 

Гаврата, която си спретна Светлозар на гърба на миньончето несъмнено ще му вдигне акциите като на много търсен мачо. А дали изпълнителката на "Започваме на чисто" ще започне на чисто и ще преглътне обидата, предстои да видим...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
viki
преди 2 години
-4
sqs sa4ustvie se pe4eli big bradar ,dokazaha go 3 sezon.miro,kotseto,zenata na zdravko.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
-5
На ясно ли сте,Зарко до къде се докара с това си влизане в къщата.....ахахахха,МАЧО МИ БИЛ!Ами да,типичният Български мачо,жаден за пари,известност и колкото се може повече,мимолетни бройки! Не съжалявайте Десислава,каквото и да е показала,е нормално за една обичаща млада жена,още повече ,затворена в къщата на Биг Брадър,където чувствата ескалират,щеш -не щеш!! Деси излизайки от формата,много бързо ще се съвземе,защото Десислава е боец.........ако сте на ясно с живота и, ще знаете за какво говоря! Жалко за Зарко,защото от тук на сетне..........ахахххахаа,МАЧО МИ БИЛ,а стига де!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени