ДесиСлава, плачи! Зарко си има друга и само как я глези! (А дали не е само театър?)

https://hotarena.net/lubopitno/desislava-plachi-zarko-si-ima-druga-i-samo-kak-ia-glezi HotArena.net
ДесиСлава, плачи! Зарко си има друга и само как я глези! (А дали не е само театър?)
Страдалецът Светлозар Савов - Зарко най-накрая е успял да прежали кака си ДесиСлава и си е намерил нова тръпка, научи HotArena.


Доскоро основното занимание на ММА боецът извън тренировките бе да сипе обиди и критики по адрес на бившата си. Деси обаче въобще не се трогва от коментарите, които я заляха, след като стана ясно, че е свалила младока Благой Найденов. Щом разбрал за авантюрата, Зарко побеснял и нарекъл с нелицеприятни думи певицата, но сега е предприел нова тактика, за да си го върне.


Светлозар сам се похвали със снимка, на която позира до луксозна кола, а в ръцете си държи букет с десетки рози. Явно е отивал на среща и е решил да запамети момента и да го сподели, за да види ДесиСлава, че не само тя си има друг.


Зарко сияе от щастие и изглежда наистина влюбен, но съмненията си остават, защото така и не сме видели новата му избраница. Засега предпочита да я пази в тайна, за разлика от романтичния си нрав. Той е споделил пред приятели, че правел на новата си любима през ден изненади и се чувствал прекрасно.


Всички се радвали за него, защото той се превърна в истински страдалец след раздялата си с ДесиСлава. Още преди влизането им във \"ВИП Брадър\" двамата не бяха заедно, а там истината лъсна и Зарко разбра по болезнения начин, че Деси надали го е обичалa истински, щом толкова бързо го е заменила, пише \"Телеграф\".


Но днес мелодрамите и сълзите са зад гърба на Светлозар и той е щастлив не само, защото е намерил отново любовта, а и защото най-накрая му сe oтваря възможност да я навре в очите на бившата си, за да я заболи и нея малко. Въпреки че ДесиСлава надали ще се трогне особено, защото си има 19-годишно лъвче, което да я забавлява.


А дали Зарко е бил толкова романтичен и с Деси или нещо в него се е пречупило след раздялата? Остава да видим как ще отвърне на удара певицата и да се надяваме новата любов на Савов да не е едно театро, защото е добро момче и не му отива да пада на нивото на ДесиСлава.


5 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

ЛЕКЕ.................

Коментирай

мнение

преди 8 години

Изглежда добро момче този Зарко ..не знам как се е излъгал с тая Десислава ..

Коментирай

567

преди 8 години

Нищо лошо не видяхме от него във Вип Брадър възпитан спокоен млад човек какво е правил толкова време с Дес незнам

Коментирай

oooo, pppp се завърна :D и все нещо "незнае"

преди 8 години

Ами всъщност видяхме - инфантилен млад човек, който явно си мисли, че ако покаже каквато и да било емоция, си разваля имиджа на "мъжкар", емоционален инвалид и напълно недостъпен; елементарен и ограничен. Ако това не е лошо.... И между другото, неграмотността също е лоша.

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Така е моето момиче не всеки иска да прави сеир на хората да да го жалят и да го направят победител смешно е всеки втори мъж да е дастъпен ако за тебе това е инвалид много жалко представям си ти каква си и на какво ниво грамотността не ти помага

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.