Десислава се „тряска“ в легло за 5 бона

3382
06 Декември 2015, 11:00


ДесиСлава си е поръчала легло, което струва 5000 лева, научи HotArena.

Певицата разкри, че инвестицията не от каприз, а заради меката табла, която според изискванията й изработили към постелята й.

„Имала съм моменти, в които съм си тряскала главата в таблата на леглото. Затова съм си поръчала легло за 5000 лева, за да мога да си тряскам главата в него”, разясни Деси.

Признанието чала звездата направи пред Евгени Минчев. Разговаряха за любимия й Зарко, който неочаквано се появи в Къщата, проблемите им и дилемата на певицата как да постъпи в настоящата ситуация.

Накрая Деси благодари на Евгени, че е до нея и я изслушва. Призна му и, че не винаги има рамо, на което да поплаче. Затова в мигове на тъга вместо да сподели болката си с някого, за да й олекне, „тряскала” главата си в таблата на леглото.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аврам Бакалина
преди 2 години
-2
Хубаво ПУТЕ на хубаво легло трябва да се ТРЯСКА.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
-3
Деси,този народ,не е дорасал,мила,за да бъде истински съпричастен.Позата и фалша са на първо място!Не мисли,че хора като Минчев и Червенкова,им пука за твоите терзания!Не изпадай в подробности,в момент на душевен дискомфорт,защото само щом си обърнеш гърба и се започва едно присмиване,обиди и плюене..........Ниски и бедни души.........загубили се в самочувствието и лъжите си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени