ДИВ ЕКШЪН в мрежата! Мис Бони и Касъмов се хванаха за гушите! Гримьорът изкарва кирливите ризи на Ара (Вижте)

4598
01 Юли 2015, 19:00


Див екшън се разигра преди броени минути в мрежата и все още прехвърчат искри, узна HotArena.

 

Шефът на Diapason Records Ненчо Касъмов си позволи да захапе публично гримьора на звездите Мис Бони, без да осъзнава, че се навира в устата на вълка.

 

„Здравейте, приятели. Искам да се изкажа по повод моя приятел Бони. Писна ми да се изказваш неподготвен, Бонка. Моля те, недей да пишеш коментари и да правиш дрязги между всички мои познати и твои познати. Спри да се излагаш“, изригна Ненчо Касъмов в социалната мрежа.

 

В какво точно обвинява Бони, не е ясно, но явно се плете някаква интрига. По думите на Касъмов гримьорът напада всички певици, които са се отказали от услугите му и ги превръща в свои врагове.

 

Разбира се, ответният удар от страна на Мис Бони не закъсня. Борислав Соколов, както е истинското име на стилиста, не си поплюва и също остро нападна шефа на Diapason Records.

 

„Никоя певица не ми е враг. Но твоята политика на работа е ОБИДНА в описанието си към кадрите като мен, които правят отстъпки години и в цените, и в много неща, за да сте ок... И понеже се опитваш да ми затвориш устата, ще ти напомня, че винаги съм бил стилист, помощник-режисьор и какво ли не, за да помагам да ви вървят нещата. А ти и брат ти се еб*вате и даже критикувате най-вече мен...

 

Никога не ги забравяй тези неща… Но и никога няма да се повторят... ЗАПОМНИ ГО!!!! Години ще трябват“, заплашително коментира Мис Бони.

 

И накрая направи равносметка за поста на Ненчо Касъмов, който е събрал едва 10 лайка, а през това време Мис Бони е получил над 40 покани за приятелство, все от близки до Касъмов хора.

 

От музикалния бранш веднага коментираха, че това е само началото на една много студена война между двамата. А щом Мис Бони е намесен, на Касъмов никак няма да му е лесно.

 

Факт е, че стилистът е наясно с много от тайните на звездите от Ара и ако реши да проговори, ще стане страшно. А в момента компанията не е в позиция да се забърква в поредния скандал…

 

HotArena ще ви държи в течение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до де педал и парцял има се изредиха
преди 2 години
-2
Абе, има ли още някой от АРА МЮЗИК да напомня за себе си??? Защо, не се съберете и направете един Профсъюз на неудовлетворените и незадоволените!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболинчо
преди 2 години
-3
На един стилист му плащат, за да подготвя певците за камера или концерт, а не да разтухва интриги.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени