Джена на косъм от системи и болница заради Андреа

4777
29 Юли 2012, 19:00


 

Читателски сигнал

 

 

Подобрената, отскоро, Джена за малко да влезе за лечение заради нова война във фолка, твърди анонимен читател на HotArena.net.

 

 

На редакционната ни поща се получи стряскаща информация, че певицата изпаднала в криза, провокирана от успехите на Андреа.

 

 

Джена още преживява драмите около приключилите отдавна награди на „Планета”. Андреа се прибра с цяла кошница призове. Джена се чувствала безкрайно ощетена. Пеела прекрасно, а абсолютно бездарна блондинка обирала овациите.

 

 

Болката й за малко не се превърнала в болест. За да дойде на себе си, измислила кърваво отмъщение. Направила всичко възможно да пее преди Преслава на последния голям концерт на „Пайнер”. Така заявила позицията си на следващата носителка на Певица на годината.

 

 

Андреа тогава беше набутана с третокласните изпълнители – в средата на концерта. Блондинката отказа да пее и всички по неизвестна причина обвиниха Цветелина Янева за отсъствието й.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.28 mb
total execution time: 45.430898666382 miliseconds
mysql execution time: 13.790130615234 milliseconds