Джино си купил и МЕНТЕ „Верту“ за 100 долара! Вижте какъв инцидент е станал с телефона

2967
01 Март 2016, 14:00


Джино не спира да се прави на милионер и да демонстрира скъпите си джаджи, видя HotArena.

Последната новина около него е, че се е сдобил с телефон „Верту“, който струва 12 хиляди долара, което в български лева надвишава 20 бона. Според запознати обаче и този път това се оказва опашата лъжа.

Близки до Джино шушукат, че телефонът струва не повече от 100 долара. Такива евтини реплики могат да се намерят във всяка барака на пазара. За да докаже колко желязна е новата му слушалка Джино разказвал, че преди няколко дни влязъл в банята с телефона, тъй като чакал важен разговор.

За беда той звъннал, точно когато Бианкалана бил под душа. Слушалката се изплъзнала от мократа ръка на Джино и паднала във ваната. Позлатеният телефон се оказал невредим, въпреки инцидента, пише "Шоу". 

Както първо HotArena писа и Мерцедесът на Джино се оказа най-обикновена S класа, при това „подсилена „ с газова уредба. Близки до Джино споделят, че лепенката „Брабус“ е залепил самият брадър. 

Иначе Бианкалана бе разконспириран като менте милионер още при влизането си във „ВИП Брадър” миналата есен, когато на ръката си носеше часовник очеизваждаща реплика на „Аудемар Пиге”. От този модел часовници са произведени само 8 броя и всеки от тях струва по 1 милион долара — такава е стойността на диамантите около корпуса. Джино обаче си купил китайско менте с цирконий вместо с камъни, за което платил „солидните” 2000 долара. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потрес
преди 2 години
-2
Няма ли кой да го наебе тоя мангал вече та да си замине за Индия?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ууууууууууу
преди 2 години
-2
По-тъпа "новина" не можахте да напишете, обаче...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени