Дянков купи на Ирина къща в Созопол за 2 милиона

3786
20 Май 2013, 10:43


Бившият финансов министър Симеон Дянков изглежда няма намерение да се изнесе от България. Ексфинансистът дори води преговори за купуването на къща в Созопол за себе си и приятелката си Ирина Велкова, научи HotArena.net.


Още миналото лято Дянков се влюбил в очарователния морски град. И сега обмисля трайно да живее в него.


Очилатият двойник на нациста хер Флик от сериала „Ало, ало” тържествено обещал на любовницата си Ирина Велкова, която му бе съветничка във финансовото министерство, че в бъдеще двамата ще прекарват летните си отпуски в собствена къща в Созопол.


Дянков обаче срещнал известни трудности при купуването на имота в стария град.


Бившият министър си харесал няколко къщи с изглед към морето и към островите Свети Иван и Свети Петър. Но нито един от местните жители не пожелал да се раздели с имота си.


Дори един от известните брокери в града, обявил къщата си за продажба, на цена от 1,5 милиона евро, отказал да продаде имението си на Дянков.


Тази пролет обаче късметът на финансовия министър се усмихнал — созополска баба починала, а наследникът й обявил къщата за продан срещу сумата от 2 милиона лева.

 

„Ирина Велкова и Дянков бяха на оглед преди месец заедно с бившия собственик на „Капитал” Филип Харманджиев, който също има имот в Созопол. Какво е станало — не знаем, но отскоро къщата започна да се ремонтира. Това със сигурност означава, че имотът или е продаден, или се подготвя за продажба”, коментират зрители на града, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НАЦИСТА ДЯНКОВ!
преди 4 години
0
Тая мърша ли му е била съветничка в МФ. Затова държавата е на тоя хал. Ама каква къща бе!! Я да вземете да се пръждосате нанякъде, че и без друго са ни много БОКЛУЦИТЕ ТУК. ДА НАПРАВИМ ДВИЖЕНИЕ "ДЯНКОВ И ТАЯ МЪРША ВЪН"....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени