ДРАМИ И СКАНДАЛИ съсипват Гала - със Стефан се разделят! Вижте причината (Намесена е друга жена)

4044
04 Януари 2016, 10:40


Драми и скандали съсипват 10-годишната връзка на Гала и Стефан, научи HotArena.


Двамата са на път да се разделят, като в отношенията им е намесен трети човек – жена.

 

През близо десетте години, в които са заедно, връзката на Гала и Стефан е минавала през възходи и падения, но винаги е оцелявала.

 

Сега обаче тя няма шанс, категорични са хора от обкръжението на бившето момиче на късмета. Тя и любимият й се карали с повод и без повод и романтиката между двамата вече била само спомен, пише „Всеки ден“. В основата на всичко стояли две неща – липсата на общо дете и неуспешните опити на Стефан да печели повече пари от Гала.

 

От години Гала се опитва да роди от Стефан, но все не успява. Публична тайна е, че е правила серия опити да забременее ин витро.

 

Още сол в раната сипвал фактът, че Стефан печели по-малко от популярната си половинка, на всичкото отгоре живее в нейния дом, където се чувствал като гост. Жилището е обзаведено изцяло по вкуса на Гала, която не е искала мнението му дори и за една лампа. Говори се, че след като се нанесъл, започнала да му прави забележка за щяло и нещяло – като се започне от забравена чаша на масата и се стигне до случайно метната на стола блуза.

 

Гала искала всичко да е като по списание, а той не можел да поддържа такъв изряден ред. Не минавал ден без скандал за незначителни на пръв поглед неща.

 

С течение на времето Стефан все по-често започнал да съжалява, че заради тв водещата е изоставил единствената си дъщеря. Малката Никол била само на няколко месеца, когато започнал романсът му с Гала. Той категорично отказва да се ожени за тв водещата и се говори, че вече търси начин да се събере отново с майката на детето си – Росица.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
знаещ
преди 2 години
-4
То си беше въпрос на време това младо момче да се осъзнае какво е извършил. Не може да се стои до нея от преструвки и превземки да ти стане лошо Злобна и завистлива жена без морални ценности разделила не едно семейство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
надя
преди 2 години
-5
Много грозна статия. Не ви прави чест да говорите по този начин! Това не е никаква журналистика, а чисто и просто махленска клюкарница. Говорят хора злобни и незначителни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени