Ей това вече е тежкарско! Яна Маринова и Башар Рахал пият кафе Ламборгини! Актрисата намекна за любовно трио (Фото)

4212
30 Юни 2017, 11:11


Много от родните актьори се оплакват, че водят порядъчно скромен живот, но Яна Маринова и Башар Рахал не са от тези, видя HotArena.

 

Финансовият статут и на двамата позволява да си угаждат на сетивата и да получават само най-доброто. Яна пусна фото във Фейсбук, с което се изфука, че пие кафе с Баша, но не какво да е, а Ламборгини. То се консумира задължително в чаша с логото на световноизвестната компания.

 

И с Башар, и със Сано пия кафе, това прави ли ни любовно трио... Шегувам се!!! Правим страхотен филм за любов, амбиции, приятелства и предателства, училище, завист и успехи, и мнооого танци! Е, с Башар или със Сано сме двойка във филма ще кажа... ама друг път“, написа Маринова към снимката, което пък е в отговор на папарашките снимки на HotArena от преди 10-тина дни.

 

Напомняме Ви, че наш папарак щракна Яна в компанията на Александър Сано. Двамата бяха в заведение, където потънаха в дълъг и задълбочен разговор, придружен с романтични жестове като хващане и галене на ръцете. Въпреки че актрисата оправда фотосите с това, че заедно участват в нов любовен филм, то явно и след като камерите спрат да снимат, дълго време не могат да излязат от сюжета.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени