Ексклузивно! Източник от „Шоуто на Слави“: Дългия купи апартамент на 17-годишната си любовница! (Още за скандалната му връзка с ученичка)

5259
21 Февруари 2016, 12:00


Читателска новина

Читател на HotArena ни изпрати интересен сигнал. Според него Слави Трифонов е имал връзка със 17-годишна ученичка от софийска гимназия. Дългия бил толкова очарован от креватните умения на невръстната си половинка, че дори й купил апартамент.

Публикуваме писмото без редакторска намеса.

  „Слави Трифонов заряза 17- годишната ученичка по която беше луд и на която купи апартамент. Говори се, че малката направо го побърквала от секс. Макар че пазеше тази връзка в тайна много хора знаят за нея. Може и тя да го е зарязала. Това не знам. Сега отново има ново гадже.

Тя е атрактивна брюнетка, при това доста по-млада от него. Госпожицата е студентка, а двамата вече са били засечени на няколко пъти да се натискат, при това на публични места, без да се притесняват от очите на хората. Още повече, че момичето не е изцяло с български произход, което си личи от необичайната й фамилия. Двамата се запознали наскоро на семинар и веднага си допаднали. Това е поредната жена, с която Слави се хваща след раздялата си с Мартина“ пише нашият читател.

Припомняме, че екслузивно първо HotArena разкри новото гадже на Слави Трифонов - тъмнокоса студентка. Сигналът на нашия читател само потвърждава това. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
00
преди 2 години
0
"Двамата се запознали наскоро на семинар и веднага си допаднали" ... ха-ха-ха... Той Слави Трифонов все по семинари ходи. Може би се е записал на семинар на тема "Как да си хванем младо 17-годишно гадже"... Да пускаш лъжи и небивалици с цел да предизвикаш интерес - не е оправдано, но е разбираемо, има гадини, които от това живеят. Ама вие драскате "пет за четири" и в тъпотата си не се усещате как се излагате. Давайте все така! Забавно ми е да влизам в това олигофренско сайтче. Вдига ми се самочувствието някак си...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
D
преди 2 години
0
Имам чувство,че ще се представяте на конкурс за тъпототии понякога. Първото място ви е в кърпа вързано.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 2 години
0
Тоя "Източник" да беше ги снимал, че така да повярваме ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
преди 2 години
-3
Не го харесвам, но това си е чиста лъжа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени