Ексклузивно! Преслава призна: С Галена не си говорим от 2 месеца! (Готова е да се унижи, но да се сдобри със смядовската певица)

8233
17 Май 2016, 14:00


Преслава напира да се сдобри с Галена! Певицата е готова дори да се унижи, само и само да си върне някогашната приятелка, с която не си говори от два месеца, научи ексклузивно HotArena.


Причината за раздора между двете станаха Наградите на Планета, които бяха бойкотирани от Галена заради недоволство, че Преси стана Певица на годината. Смядовската певица била убедена, че много повече заслужава приза от колежката си, която нямала достатъчно хитове.


Действията й разрушиха крехката им дружба с Преслава, която призна, че от Наградите двете не си говорят. 


"Не сме се чували повече от два месеца. Това ми е болна тема. Галена е човекът, който съм чувствала най-близък. Знаела съм, че ще има конкуренция. Нормално е! Аз съм й давала и моя награда дори, защото съм знаела, че годината й е силна. Последният човек, от когото ще очаквам удар, е тя. Озадачена съм. Аз ли съм лудата и глупавата да продължавам да си мисля, че има приятелство?“, попита Преслава в интервю за тематичен фолк сайт.

 
Тя разкрива, че с Галена са се видели дни преди Наградите и не е личало помежду им да има напрежение, поне тя не е усетила, пише Всеки ден


"Можеше да ми звънне, поне да каже какво има. После не се обади и замина на турне в САЩ. Що? Там телефон няма ли, няма ли интернет, за да не ми драсне два реда?“, иронично се чуди Преслава.


Която не крие, че е изумена, че Галена е подкрепила с целувка негативен коментар срещу нея. И въпреки всичко тя се надява с приятелката си да се сдобрят. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Haha
преди 2 години
-18
Преславчето няма нито една приятелка ох колежките си, нито от детството и. Погледнете само с какви дружи - плеймейтки, скандалната кметица на Владево и момичета ня повикване като Антония мис нещо си, Цуни, някакъв друг мяфиот и жена му и все такива утайки. А всички колеги ходят на Галена по участията, снимат се с нея, ходят и на гости в ресторанта им в Търново... Преслава сама си е виновна заради алчността си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 2 години
-9
Галена точно пък е най-голямата усойница в Пайнера!Преслава да се радва, че се е отървала от нея.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени