Екзклузивно! Софи Маринова оперирана тайно в Пирогов, присадиха й кост (Всичко за интервенцията)

2150
25 Март 2017, 11:59


Ромската перла го е закъсала със здравето, научи HotArena.


Тази сряда Софи Маринова е легнала под ножа за планова операция. Тя се е доверила на лекарите в Пирогов за сложната интервенция, която се е оказала наложителна. Певицата е прекарала в болницата само за ден и половина, като през това време й е била направена операция на лакетната става.


Причината да се стигне до тук е падане на сцената преди около година. Тогава ромският славей си чупи зверски ръката на две места, все на ставата на лакътя. Счупванията така и не успели да зарастнат, а лекарите й казали, че ставите й не се калцират и явно няма да се мине без операция. Затова и дата за такава била насрочена.


Маринова е останала очарована и адски доволна на профеисонализма на хирурга, който я е оперирал. Наложило се да й вземат костици от други места и да ги присадят на счупените. Всичко минало по мед и масло. Софка била изписана по нейно желание на другия ден, въпреки че трябвало да остане по-дълго.


Тя обаче заявила, че иска да си се възстановява на спокойствие у дома. Гринго се грижел за нея като писано яйце. Сега певицата десетина дни ще пази леглото, защото ръка й е шинирана и не иска отново да направи някоя поразия. А междувременно Софка е на силни обезболяващи и излакава, че много я боли, пише "България днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени