Елен Колева спешно си търси спонсор (По-хубава е от всякога)

2878
28 Април 2013, 13:30


Елен Колева е във вихъра си на сцената на „Денсинг старс”. Зрителите не могат да й се налюбуват—стилни и подчертаващи безупречното й тяло рокли, съвършен грим и изящна стойка, видя HotArena.net.


И всичко това, защото е на лов за поредното мъжко сърце, заложила е изкусен капан за богат, красив и широкоскроен нашенец, в чиито обятия да се гушка.

През последните години Елен се превърна в специалистка по завладяване на чаровни и богати мъже. А когато те са семейно ангажирани, сладостта от завоеванието е по — голямо.


Един от късметлиите, попаднали в примката на изкусителката, е Башар Рахал. Актьорът е щастливо женен и живее със съпругата и детето си в САЩ, но това не му пречи да прескача до България, оправдавайки се със служебни ангажименти, и да утешава разстроената от голямото разстояние Елен.


Връзката им продължава до момента, в който Елен поставя ултиматум—или аз, или семейството. Сред кратък размисъл Башар избира семейството си.


Този неуспех не сломява актрисата—на хоризонта е следващата жертва–богатият майонезен бос Сашо Найденов. Голямата разлика в годините, наличието на съпруга и деца не са пречка Елен да се ползва от вниманието и парите му, успява да го разведе и са заедно до момента, в който отново Елен остава сама, този път изоставена от любовника си заради прибежки до предишни гаджета.

И сега чаровната актриса отново е заложила капан за поредната жертва.

"Животът ми е като кардиограма. Постоянно върви нагоре и надолу. В един миг съм на дъното, а в следващия се изстрелвам на върха. Уморих се всичко около мен да се променя с толкова бясна скорост", оплаква се Елен, която тези дни беше заподозряна във флирт с колегата си Иво Аръков. И двамата засега твърдят, че са само приятели, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 5 години
0
Тя тая курвентия си проституира само че с абонамент.Не и плащат на сеанс ами я вземат за 6месеца или година да я порят чичките
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени