Елен Колева става философ, издава книга

1651
24 Май 2014, 11:56


Актрисата слиза от сцената, нарежда се до Ницше

 

Свърши ли театралния сезон, актрисата Елен Колева пуска на пазара книга с разкази. Новината съобщи самата тя при гостуването си в кулинарната рубрика на шоуто Plovdiwood по DCTV. Елен за първи път разкри пред водещия Стелиан Димитров-Faked Stars, че изяжда с кориците книги на философска тематика. Толкова се увлякла, че тайничко започнала сама да пише подобни разкази.

 

Красавицата с фатално сините очи е измислила и име на книгата си. Тя ще се казва „17-30” и излиза навърх 30-годишнината й. Заглавието подсказва, че обхваща текстове, писани и посветени на дните й от 17-годишна до сега. „Мислех, че ще е книга с рецепти”, пошегува се Стелиан в контекста на рубриката си, в която този път показаха как се приготвя „магически сутляш”. Оказа се, че водещият е един от малкото, който е чел от разказите на Елен. „И ти е идвало да се самоубиеш след тях”, на свой ред актрисата върна шегата бившата половинка на милионера Александър Найденов. Не Стелиан обаче, а Елен ще се самоубива, но на сцената, тъй като ще играе Лора Каравелова в пиесата „Нирвана”. Драматичният образ тя ще съчетава с комедийната си, дори абсурдна, роля в в „Чайки пият чай”.

 

„Определено ми харесва повече да съм „чайка”, защото чайките не стават за ядене”, призна Елен. По нейните думи за ядене ставали и ястията, които приготвя. Добре, че в кухнята на Plovdifood не се наложи да прави панирано месо, защото това е един от специалитетите, които не й се получавали. „Веднъж панирах всичко, но остана сурово”, вдига рамене актрисата. Със сигурност обаче й върви и в кариерата, и в личен план. Тя призна, че сърцето й е заето и със закачлив поглед призна: „Има любов!”


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ох
преди 3 години
0
Размисли и страсти на една К за патката на дядката и още много други
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени