Елена Йончева кърми Тео, нае детегледачка, за да чете новини на спокойствие

2396
26 Април 2016, 14:00


Елена Йончева е поверила грижите за сина си Тео на детегледачка, която е търсила с месеци, узна HotArena.


Едномесечният Тео вече се радва на грижите на само на майка си, но и на наета за целта жена. Още преди да роди, журналистката започнала великото търсене на детегледачка, което се проточило цели четири месеца. Тя била адски взискателна, което си е професионално изкривяване. Едни кандидатки й искали много пари, други не се дърржали на ниво.

 
Миналата седмица обаче Йончева попаднала на перфектната кандидатка, която вече се подвизава в дома на Елена, Пламен и малкия Тео. Основните й задължения са свързани с поддържането на дома, но често по молба на Йончева влизала и в ролята на детегледачка, която сменя памперси и дундурка бебето, докато майка му се информира какво се случва по света и у нас.


„Не бива да позволявам на майчинството да ме откъсва от работата. Не спирам да чета новини, един журналист винаги трябва да е в час със случващото се по света“, разказва Елена за професионалните си навици.
 


Заради професията си Йончева стана майка чак на 52 години. По всичко личи, че няма да удържи дълго преди да се върне отново в активната журналистика. Вероятно това ще се случи веднага щом спре да кърми. Преди да стане майка, Елена заяви, че няма да храни дете си по естествен път, но явно бързо е променила решението си, пише "Всеки ден".

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени