Елена Йончева водила дълга битка за дете: Забременях инвитро на n-тия опит

7608
23 Септември 2016, 15:01


Дълга битка да има дете води журналистката Елена Йончева. Малко преди да забременее със сина си Теодор, тя вече загубила вяра. Журналистката за първи път призна, че години е правили опити за наследник и е претърпяла няколко неуспешни инвитро опита, научи HotArena.

"Забременях на n-тия опит. Когато казах на приятеля си Пламен, че съм бременна, той отвърна: "Знам!". Каза, че е имал предчувствие, че този път сме успели", признава Йончева пред списание "Ева". Бившата половинка на Сергей Станишев прави равносметка, че двамата с експремиера дълго са отлагали момента за свое дете и накрая просто са се разминали.

"Докато бях със Сергей, винаги сме смятали, че има време. Човек докато не навърши 40, винаги мисли, че има време. А като ги навършихме, малко след това се разделихме. И винаги ми се е струвало, че не съм пораснала достатъчно, че има още какво да науча, да почувствам, да разбера... И той достигна някаква зрелост в определен момент, както и аз. Но моментът на тази зрелост бе споделен с друг човек. И за двама ни", изповядва Йончева.
С приятеля си Пламен искат да имат наследник от първия миг, в който са заедно. Но започва ходене по мъките.

"Много дълго чакахме. Почти се бяхме отказали след няколко опита. Смятахме, че не е възможно вече", споделя Елена. В крайна сметка молитвите й се сбъдват и на 52 години Йончева става майка. В моментите на отчаяние Елена мисли и за осиновяване. Дори в този момент не отхвърля идеята напълно.
"И сега не е късно Тео да си има братче или сестриче", лаконична е журналистката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени