Елена Петрова се върна при мъжа си (След като разкарала новото гадже на Луиза Григорова)

3317
24 Април 2015, 15:22


Актрисата Елена Петрова се е прибрала при гръцкия си съпруг Аристотелис Фотилас и вече води порядъчен живот, узна HotArena!

 

Звездата от „Стъклен дом” е скъсала с всички бохемски привички и вече никой не може да я упрекне в леки нрави. Актрисата изцяло се е посветила на семейството си и прави всичко възможно да забрави за периода, в който завъртя главата на свой колега от снимачната площадка – режисьора Мартин Макариев, пише „Уикенд“.

 

Изненадващият обрат в живота на Петрова няма нищо общо с последните слухове, които обвързват бившето й гадже с Луиза Григорова. Макар официално това да разкри, че звездата вече не излиза с младия си любовник, разривът в отношенията им настъпил много по-рано. За едни той е резултат от неуспешен общ творчески проект на двойката – психотрилърът „Вила Роза”, в който Елена бе в главната роля.

 

Други обаче са категорични, че и преди да се стигне до този момент актрисата била взела своето решение да напусне приятеля си. Петрова не виждала бъдещето си с него, а освен това опитите му да остане анонимен достатъчно добре говорело за факта, че не иска да я вземе за своя жена.

 

„Двамата се криха близо 2 години, в които той нито веднъж не се възпротиви в това. Елена се надяваше, че е жест заради децата, но след това прозря истината, че просто не гледа на отношенията им сериозно. Изгуби се емоцията, страстта и тя просто сложи край”, издават близки до актрисата.

 

Естествено това положение никак не устройвало къдрокосата звезда и тя побързала да се върне към стабилния си живот преди това. За щастие, съпругът й Аристотелис Фотилас нямал нищо против да я приеме. Този път обаче гъркът поставил няколко условия, с които да наблегне на факта, че сега е негов ред да управлява семейните въпроси.

 

Милионерът се заклел, че повече никога няма да изпада в ситуация да е за смях пред цяла България и обяснил на Петрова какво се очаква оттук нататък от нея.  

 

Промените в личния живот на Елена са с давност от половин година. Тогава актрисата обявила пред най-личните си хора, че в името на децата се е събрала с мъжа си. Двамата все още не били напълно изгладили противоречията, довели ги до кризата в брака им. Затова и не смятали да афишират отношенията си.

 

Гръцкият милионер всъщност сам настоявал да не се обявява, че съпружеският им живот отново е започнал. Аристотилис бил простил изневярата на Петрова, но още не бил сигурен дали няма да й отмъщава и той с някоя и друга забежка. Така за по-удобно предпочитал да изглежда официално разделен с Елена, за да не излиза, че е лошият в семейството.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени