Емилия се връща по спешност на сцената (Певицата принудена заради фалита на Коко)

6043
30 Октомври 2016, 11:00


Емилия се връща по спешност на сцената, научи HotArena.


Певицата се кани да се връща на работа по-малко от 3 месеца след като роди дъщеричката си Мира, научи „Уикенд”. Тя вече е обявила, че на Нова година ще пее в 5-звезден хотел на Боровец. Бебето й пък се роди на 3 октомври. 

 
Половинката на Коко Динев очевидно не може да си позволи да пропусне богатия урожай по изпращането на 2016-а и посрещането на 2017-а. Затова е казала „да” на щедра оферта да се качи на сцената толкова скоро след като я изписаха от болница с бебе на ръце. Говори се, че се била спазарила за 10 бона, които ще получи само за час работа.


Проста сметка показва, че отпускът й по майчинство няма и 3 месеца, към които се добавят още 4 – почивка за задържане на детето. 


Говори се, че на Емилия не й се връщало на работа, но била принудена да го направи заради меко казано критичното финансово състояние на мъжа си.


От години се носят слухове, че Коко Динев е крайно обеднял и половинката му го издържа. Именно затова тя не можела да си позволи кой знае каква почивка. Ако не й се било наложило да слезе от сцената поради здравословни причини, щяла да работи поне до осмия месец. Сега, след като детето вече е родено, нямала колебания да го остави на баба му, докато самата тя е на работа. 


За да направи триумфално завръщане, родилката вече се била заела да влиза във форма. В началото на бременността си тя бе обект на много критики, защото качи доста килограм. След това обаче успя да вкара в норма напълняването си. Сега има само няколко килограма, които трябва да свали, за да изглежда перфектно. Вместо да робува на идеята, че родилката трябва да се тъпче, за да има кърма, тя ограничавала храненето, за да се представи подобаващо на сцената в Боровец. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени