Есил Дюран отговори защо се оттегли от поп фолка: Жанрът залитна в посока, която не ми харесва! (Изпаднала в 4-годишна криза)

2928
08 Март 2017, 14:00


Есил Дюран продължава да развива своята модна линия, но скоро ще се завърне и на музикалната сцена с новата си песен „Мадам, мадам“, узна HotArena.

 

 


Когато нещо спре да ми е интересно, се оттеглям. Така се случи и с попфолка. През последните години жанрът залитна в посока, която не ми харесва. Концертната дейност остана в миналото и тази музика се превърна в клубна. Вече не се пее с оркестър, а с диджеи, което ограничава възможностите за импровизации. Неизбежно влизаш в клише, а аз точно от това бягам“, обяснява Есил за оттеглянето си от попфолк музиката.

 

 

Споделя, че е изпаднала в тежка психологическа и творческа криза, след края на втория сезон на „Мюзик Айдъл“. Около 4 години непрестанно е боледувала и не е била в кондиция за каквото и да е. Създаването на модната й линия я измъква, както и навлизането в джаз музиката. Започнала е да спортува, посещава по-често театър и опера и обръща внимание на любимите си хора.

 

 

Приех много лично предаването заради идеята да помогнем на младите таланти по пътя към успеха. Получавах безброй комплименти, които заглушиха моя вътрешен глас. Загубих се във фалша и ласкателствата. Усещах, че се нося по течението и продавам на публиката някакво фалшиво поведение. Осъзнах, че имам проблем с искреността, и това ме тормозеше, защото знаех, че няма как да го скрия от аудиторията. Енергийно не се чувствах добре. Рязко изгубих мотивация и изпаднах в депресия“, споделя още Дюран.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени