Есмер омотала Джизъса с измама, рязала си носа 6 пъти, и не само!

https://hotarena.net/laifstail/esmer-omotala-djizasa-s-izmama-riazala-si-nosa-6-pati-i-ne-samo HotArena.net
Есмер омотала Джизъса с измама, рязала си носа 6 пъти, и не само!
Моделът Есмер Омерова, настоящата съпруга на Благой Георгиев, минимум шест пъти се е подлагала на интервенции за намаляване на носа, дочу HotArena.

Това издават нейни приятелки, с които брюнетката вече не е в добри отношения. Бившите дружки на Есмер са категорични, че истинското лице на Есмер няма нищо общо с това, което е постигнато в момента благодарение на пластичната хирургия. Рускинята е буквално неразпознаваема преди операциите. Тя по рождение е с огромен гърбав нос, големи бузи, никакви изразени скули, а големите гърди са напомпани със силикон.

„Направената“ от пластични хирурзи нова самоличност на Омерова така или иначе успя да завърти акъла на Джизъса. Есмер с лекота го отне от ученичката Куини-Алис, с която футболистът имаше вземане-даване преди това. Омерова е толкова обсебена от личността на актрисата Анджелина Джоли и се старае всячески да прилича на нея. Есмер роди син на Благой през изминалото лято, който кръстиха Елай, а Георгиев има още две деца от бившата си съпруга – Йоана и Давид.

6 Коментара

Една

преди 7 години

Да е живо и здраво детенцето, но като порасне и заприлича на майка си в оригинал, на простака Благо ще му стане много приятно.

Коментирай

Познат

преди 7 години

започнахте на ново да пишете простотии.Колко операцииси била правила,да не би нашите да не си правят операци и то непрекъснато бившата на футболиста си направи незнам колко корекции За ваше сведение Есмер не си е помпала гърдите, познавам я лично и трябва да ви кажа,че е много интелигентно и възпитано момиче

Коментирай

отговор

преди 7 години

детете е супер красиво,а съм сигурен ,че ти си сто пъти по-голяма простачка от Благо

Коментирай

8

преди 7 години

VIJTE I V INSTAGRAMA NAI PURVITE SNIMKI KAKUV UROD E, LICHI SI SLED TOVA KOLKO MNOGO OPERACII IMA DA PRILICHA NA ANDJELINa djoli,GOLQM NOS TUNKI USTNI BEZ SKULI.ABE SMESHNO E

Коментирай

drug otgovor

преди 7 години

vsichki detsa sa sladki. "Edna" e podchertala kato porastne- nikoi ne obijda deteto. Haide, stiga priema neshtata tolko licgno, razbrahme, che gi poznavash i ne e koi znae kakva gordost da si priatel s tia smeshkovtsi.I da, ne vsichki prastnali detsa sa hubavi. Stiga si predstavial(a) neshtata, vse edno poznavash Brad i Angelina ili David Beckham i Victoria

Коментирай

Zoya

преди 7 години

Като порасне и то ще си направи операцийка, какво толкова. А, вие си драскайте тук, пишейки за живота на другите, вместо да живеете вашия собствен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.