Ето го дизайнер номер 1 в света, който направи НОВИЯ Night Flight

5713
08 Април 2013, 16:35


Дизайнер номер 1 в света Светослав Тодоров се зае с изграждането на най-актуалния нощен клуб Night Flight Evolution. научи HotArena.net. Носителят на редица международни награди за дизайн се зае да обзаведе хитовата дискотека.

 

Тодоров, който е сред най-успешните български дизайнери в света признава, че работата му по клуба е била изключително динамична. Идеята е да се премахне етикета на жанра, да бъдат преодолени предразсъдъците и да бъде заличено общото мнение, че този тип заведения представляват кич.

 

„За първи път клуб за жива музика има отношение към дизайна. Еволюцията показва естетика. Самият клуб се развива не само като визия, но и като концепция. Чрез новия интериор сме дали нови възможности и ново ниво, като сме развили и програмата. Няма да има такова забавление на друго място в България.“, казва той.

 

В архитектурен план се акцентира върху амфитеатралното разположение и възможността гостите да имат видимост към сцената от всякъде. Дизайнерът черпи вдъхновение и от турнето на U2. „Нашият клуб обръща фокуса към изпълнителите. Разчитаме на шоуто, на спектакъла на сцената.“, споделя още Тодоров.

 

Един от собствениците на заведението — Петко Димитров разкрива, че новият клуб е уникален по рода си. И е възхитен от работата си със Светослав Тодоров.

 

„Отдавна искахме да работим с него, да бъдем партньори и привличането му не е случайно. Имах наблюдения върху проектите му и бях сигурен, че рано или късно ще работим заедно. Видя Night Flight и откри в помещението и в концепцията ни не просто предизвикателство. Клубът предлага изключително добри възможности за забавление в различни стилове музика.

 

При нас можеш да се забавляваш. Не са достатъчни просто добър мениджмънт и страхотен дизайн–едно заведение трябва да има дух. А сега в комбинация с наистина еволюционния дизайн и нашият дух, резултат е не само впечатляващ. Той е взрив.

 

Когато създадохме Night Flight преди три години и половина, някои трудно приеха новата ни концепция за нощен клуб. Бяха свикнали нощният живот да се случва в мазета. Сега показваме още една стъпало нагоре. Светослав ни накара да повярваме, че е възможно. Само след няколко дни ще разберете за какво наистина става въпрос.“, казва още Петко.

 

Димитров е категоричен, че новата визия на клуба ще бъде нещо уникално и единствено по рода си. „Ние ще бъдем диктаторите на нощния живот в България“, категоричен е той и допълва, че налага новаторски модел не само в интериорен план, но и по отношение на цялостната визия на клуба.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kur40
преди 5 години
0
тоя петко да ми направи един м.нет да ми направи тоя гъз е.ан
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени