Ето къде ще живеят Ива Софиянска и Антон Божков в Лондон

6581
05 Юни 2013, 10:34


В елитен комплекс в Лондон ще живеят новобрачните Антон Божков и Ива Софиянска. Милионерското семейство се нанася в Източен Лондон, научи HotArena.net.


Според запознати, комплексът „Канари Уорф“ е сред най-елитните в Лондон. А двойката живее в апартамент струващ близо 3 милиона евро.


Младоженците вече са започнали да го обзавеждат. Въпреки че от 4 години живеят заедно в Лондон, едва след сватбата се нанесли в новия си дом.


Според  повечето хора, които живеят в английската столица , комплексът „Канари Уорф“ не е особено подходящ за младо семейство. Според тях да живеш там е все едно да се заселиш в бизнес парк „Младост“ в София.


Разликата е, че в лондонския квартал е стотици пъти по-скучно и неприветливо, отколкото в софийския. В него все пак живеят хора „с бели якички“, чието ежедневие се вмества в курса от вкъщи на работа и от работа вкъщи.


За кариеристи той предлага всички удобства, но тези удобства не са привлекателни за всеки. „Канари Уорф“ е деловият квартал в Източен Лондон. Той е главният конкурент на историческия финансов център – Лондонското сити, пишат от blitz.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Неси
преди 4 години
0
От къде ли идват тези парички за апартамент за 3 милиона????Прост отговор от бащите им които крадаха като разпрани!!!Честито имаме си и апартамент в Лондон!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени