Ето защо я оперираха: Дарина Павлова махна миома в Рим! Стегна си и срамния орган?!

1379
06 Август 2018, 15:00


Най-известната българска вдовица Дарина Павлова се възстановява в римския си дом след операция в луксозна клиника в италианската столица, узна HotArena.

 

 

За това написа самата тя във фейсбук веднага след изписването от болницата. Вдовицата на Илия Павлов не разкри нищо за здравословния проблем, заради който легна под ножа, но източник  на „Таблоид“ издава, че се наложило да махне миома

 

 

Дарина известно време отлагала операцията с надежда, че може да я избегне. В  един момент обаче проблемите, предизвиквани от израстъка, се увеличили и богатата вдовица била принудена да се съобрази с категоричността на лекарите. Те й заявили, че ако иска да спаси живота си, миомата непременно трябва да бъде оперирана. Дарина склонила и влязла в луксозната болница, където интервенцията била извършена успешно.

 

 

Но описаните в интернет услуги на скъпарската клиника предизвикват злите езици да се гаврят на гърба на Дарина Павлова. Болницата рекламира услугите си в световната мрежа, като описва на първо място хемодиализа, хирургия, гинекология, естетична гинекология, здравен туризъм и превантивни грижи.

 

 

Заради възможностите за естетична хирургия Дарина Павлова е „разпъната на кръст” с одумвания, че използвала проблемите с детеродните органи, за да ги съчетае с естетичната интервенция по стягане на влагалищната мускулатура.

 

 

Дали обаче Мадам Мулти си е направила вагината като нова и дали е заприличала на девственица, е въпрос, за който няма официална информация.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени