Евгени Минчев: Денди е натоварен с антикварна разточителност, Джуджи си мисли, че е невидима в черно, Дарин праща доматено послание, а Люси окраде гардероба на Меркел (СНИМКИ)

3416
19 Ноември 2016, 16:00


Не си мислете, че модната гилотина на Евгени Минчев тази седмица в подминала прегрешилите. Предлагаме ви част от коментарите на лорда за „Гилотина“ – седмична рубрика на лорда за в. „Телеграф“.

Не бях виждал по-забавен кадър от напиването на Христо Живков във Вип брадър. Тук забавата е много по на макс, предвид стоп кадъра, застинал в ущърб на Денди, по навик натоварен със своята антикварна разточителност. Забележете гръдната му витрина, охкаща и пъхкаща от тежестта на металния  инвентар, достатъчен да се направи тенджера под налягане при претопяване. Под огромно налягане е и погледът му, искащ да напусне ограниченията на очилата, наподобяващи илюминатори. Огромна джуфка се разпорежда на най-преден план, довършвайки започнатото от пралеля и, установена на квартира в малкия му джоб и прическата изследваща ставащото зад гърба му. При Джуджи не съм наясно дали това около врата  е нейната коса, примряла от извиването и в плитка или е плитка шега на някой дизайнер, имащ зъб на някогашната секретарка на Грашнов. Джуджка може би смята, че черното я прави невидима, но напротив- то съвсем съзнателно откроява нужно и ненужно по нея. Прическата- този паметник на Альоша, се извисява „надеждная как весь гражданскиы  флот” над ухиленото и лице. Станалото станало, важното е , че младите се обичат или поне еднакво обичат чашката. Ти мен уважаааш ли мъ...

Макар да няма тъмносин каскет нито изпобеляла блуза, при актьорът Дарин Ангелов воистина дързост в погледа гори. Няма алена кръв по издрасканата буза, но пък панталонът му носи това  кърваво- доматено послание, като преминал през зеленчуковия отдел на някой консервен комбинат. Съвсем политически коректно, Даринчо е облякъл пилотско яке, но дали ще вдигне модния самолет за мен остава една загадка. Цветната ситуация, обладана от три неподхождащи си цвята – червено, черно и кафеникаво, предизвиква конюктивит и ако всичко това бъде забъркано, то е възможно да се получи ефект на мармалад от шипка, с щипка магарешки трън за разкош. Познавам много хора носещи червени панталони, но повечето от тях ги облагородяват с други карибски цветове, като например тиквено жълто, люляково и така нататък, докато заприличат на прясна паея.

Странен естетически избор от страна на Люси Дяковска, която идва от страна с огромен моден потенциал като Германия. Не искам на първо време да мислите за г-жа Меркел, но подбраните цветове тук са като крадени от нейния  гардероб. За сметка на това пък, оранжевите къдрици на певицата се извисяват необезпокоявани от друга ярка конкуренция в облеклото. Едно оригинално бижу виси като алпинист върху отчайващата сива блузка в цвят на незасъхнал гипс и вероятно се пита под какъв натиск Люси е избрала дънките, също с цвят на строителен материал. Черното яке можеше да има поне един цветен елемент, ако ще дори да е ако от прелитаща чайка.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dandy
Преди 1 година
0
Стрина Генка е най-големата смешница!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени