Евгени Минчев захапа Емануела и съсече Дара: Потънала е в блатото на крякаща зелена рошавост, а Невена показа две разголени франзели от пазвата си (Снимки)

6297
04 Март 2017, 16:00


И тази седмица лорд Минчев не пожали модно прегрешилите звезди. Ето кой попадна в полезрението му и влезе в седмичната му рубрика "Гилотина" във в. "Телеграф"
 
ЕМАНУЕЛА  СЕ ПОКРИ ПРЕД ЧАПАРОСКА


Попфолкзвездата на Пайнер Емануела попадна в конфузна ситуация. Македонският модел и бизнесдама Рената Чапароска, която не разпознала певицата, я попитала дали не представя бельо в някое от ревютата. Роклята на Ема – къса и наистина представляваща подобие на комбенизон, набързо бе покрита със сребърно кожено яке. Чапароска и Емануела се видяха отново на сцената, докато двете получаваха своите  призове за най-добре облечени в България. Чапароска бе облечена в кремава рокля, която комбинираше усещането за перли с ангелската и усмивка. След награждаването Емануела бе мила да честити рождения ден на македонката, когато полунощ преваляваше.


ДАРА И НЕВЕНА В БЛАТНА РОШАВОСТ

Изненадващо некомпетентно отношение към вечерта от страна на Дара и Невена Пейкова. Дара, отличена за най-провокативна визия, потъна в блатото на една крякящо зелена рощавост, подобна на текстила, с който хазяйките ми покриваха продънените си кресла. Тюрбан като обърната старомодна мивка, обикаля главата на певицата и проблясва с брошка, турена като газен фенер на плевня. Колежката и Невена Пейкова показа две разголени франзели, излизащи директно от пещта на елек, също рошав, мрачен и неподходящ към приветливата вечер. Над двете госпожици наднича стилистът Маури, който надявам се няма нищо общо с това. Млад фризьор от Sexy hair също става за описване, но не и преди да се прочуе.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
anna
Преди 1 година
0
e to niama takuv smiaaxxxxx evalla:))))))))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени