Фики хвърли бомба: Няма да се женя за Гюлджан, не сме сгодени!

6869
01 Март 2017, 09:47


След многобройните сватосвания в пресата на попфолк певеца Фики Стораро той най-накрая даде пръстен на Гюлджан. Успелият ни певец и дамата на сърцето му се запознават преди три години. Момичето е на 20 години, родом от Търговище, но се мести да живее в столицата на Белгия - Брюксел, преди пет години заедно с цялото си семейство.

Там завършва специалност "Маркетинг" и сега работи в козметична компания. Гюлджан владее четири езика, като освен английски, български и турски говори и фламандски. За първи път пред  "България Днес" Фики разкрива сърцето си и споделя за отношенията си с Гюлджан.

- Фики, баща ти Тони Стораро в предаване по телевизията сподели, че в момента най-важно за теб е да правиш нови песни, а не да се занимаваш с момичета. Вслушвал ли си се в думите му?

- Вслушвам се в думите на баща ми от малък. Оценявам всички негови съвети и те много са ми помагали.

- Въпросът ми е по повод годежа ти с девойка, с която се познавате от детството. Защо избърза с годежа и има ли нещо вярно в слуховете, че чакала дете от теб?

- С Гюлджан не се познаваме от детството, а от три години. Запознахме се на мое участие в Брюксел, на което бях с Галена. И двамата се влюбихме от пръв поглед. Само като я видях, и си казах: "Това е моята жена!". По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото чувство. Знам, че много хора решиха, че сме се сгодили, но това не е така! На 10 февруари с баща ми имахме концерт в Брюксел, част от европейското турне. Използвах момента и взех и майка ми, баба ми и леля ми, за да отидем и да ги запозная с Гюлджан и семейството й, да я представя официално като моята приятелка. Беше много приятна вечер и развълнуван от случилото се, пуснах видео в социалните мрежи. На него се вижда как подарявам пръстен на Гюлджан и хората и медиите си помислиха, че сме се сгодили. И това ще стане, но на по-късен етап. Всяко нещо с времето си. Сега за нас най-важно е, че се обичаме и тази любов е голяма и взаимна. Слуховете, че чакаме бебе, също не са верни.

- Какво е отношението на родителите ти към приятелката ти?

- Харесват я много. Но държа да подчертая, че не са ми я избрали те, както се пише. Сам си я избрах. Те се запознаха с нея едва сега.

- След успеха, който в момента имаш, за какво мечтаеш още?

- За нови хубави песни и някой ден да имам дете.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
30-50 ЛЕВА ДНЕВНО , САМО ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН - НАУЧИ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ДОМА ! ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
Преди 1 година
0
Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0 дневно до $30 на ден без да инвестирате ваши средства само за 10 минути на ден ! ето тук www.easymoneybg.ovo.bg Ще научите как става всичко това от самата регистрация до как да си вземете печалбата. За да изкарвате пари от Интернет не е необходимо да имате собствен сайт, блог или форум, или пък да притежавате познания по програмиране. Начинът, който ще ви представя, е лесен и отнема само няколко минути на ден. Единствените неща, от които имате нужда, са компютър с Интернет, време и постоянство. За повече информация моля посетете този адрес: www.easymoneybg.ovo.bg
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
0
А ти драги ми Фикрет май не си на ясно,че по начина по който подаряваш пръстена на момичето ,няма как да не се помисли ,че е годежен! На едно коляно застава пред жена мъж,който и иска ръката! Какво се правиш на ущипан!Ако просто така и беше подарил пръстена като обикновен знак на уважение,хората нямаше да мислят,че е годеж! Ставаш смешен и евтин,а покрай теб и семейството ти!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хриси
Преди 1 година
0
ЦИГАНСКА РАБОТА..МНОГО НИСКО ПАДНАХТЕ И МНОГО СЕ ИЗЛОЖИХТЕ! АМАН ВЕЧЕ ОТ ВАС
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
Преди 1 година
0
СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ЦИГАНИ,ДЕ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
Преди 1 година
-1
Тоя манго освен да си прави ПР с простотии като Издислав и измислените му годежи, какво друго може? Не ни стигат пресните проститутки в обществото, Николета Лозанова и другите боклуци, които живеят, за да създават интриги и скандали, ами сега и разни мангали да пълнят страниците на жълти сайтове, това вече не се трае! След целия панаир покрай интервюто, в което втълпи на хората, че с Преслава имат връзка, не закъсня и следващия с Гюлджан. Завел баба му, леля му, майка му да я запознаят, сложил й пръстен, снимал и накрая нямало годеж. Много добре знае хората какво ще си помислят и въпреки това го е направил. Бил влюбен в колежка, после бил влюбен отпреди това в тази. Много добре знаем, че си точи лиги по колежки, тази тежи повече от него и от пръв поглед разбрал, че била неговата жена? Сигурно тая е най-баламата щом се е съгласила да му играе по свирката. Тоя яко лъже и маже по цигански!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
Преди 1 година
-1
Моля те, Фики ли си, Мики ли си, Издислав ли си, не мечтай за такива неща, като да имаш дете. Такива като теб не трябва да се размножават в нашата страна повече - станахте много и турците и чалгарите, а пък комбинацията от двете е пагубна. Ходи си в Турция и прави каквото искаш там.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени