Гаджето на Кучкова на свиждане на Росен Чолов (Чолата редовно гостувал в къщата на Ников)

4387
17 Февруари 2015, 13:00


Шефът на ДПС - Любомир Ников, който вече е по-известен като гаджето на плеймейтката Елена Кучкова, е ходил на свиждане в затвора на арестувания за сводничество и бивш сикаджия Росен Чолов, узна HotArena!

 

Любо Бентлито е сред най-близките хора до Чолата. Не е прекратил приятелството си със сутеньора дори след проблемите му с властите. Гаджето на Кучкова се интересувал какво се случва със случая на Росен и кога ще може да излезе на свобода, ако ще това да е дори и под гаранция. Приближени до тях издават, че Любомир бил готов и лично да плати сумата само и само да излезе аверът му, пише „Всеки ден“.

 

През цялото време в пандиза Ников му давал морална и материална подкрепа, разкриват източниците на изданието.

 

„Любо и Росен са верни приятели от много години. Двамата избягват да демонстрират дружбата си, но са много близки“, издават запознати с дружбата им.

 

Първият арест на Чолата бе в края на 2013 г. Тогава шефът на модна агенция „FH1“ бе обвинен за лидер на организирана престъпна група за склоняване към проституция. Четири от момичетата, работещи при него, разкриха, че шефът ги водил на „работа“ и в чужбина.

 

Бизнесменът тогава излезе на свобода срещу гаранция от 7 000 лв. Още в първите часове извън решетките той се видял с бившия шеф на общинската фирма „Озеленяване“ Любомир Ников, спомнят си свидетели на срещата им.

 

Съседи на 48-годишния политик издават, че когато е бил на свобода, Чолов често му гостувал в Елин Пелин, където Бентлито има огромно имение. „Още преди да е видял жена си Ирена и четирите си деца, Росен хукна да се вижда на кафе с Любо. Явно наистина го чувства много близък, защото заради него пренебрегва семейството си“, коментират комшиите.

 

Вторият арест на сутеньора бе след последните избори – на 2 ноември. В момента мъжът на Милянкова е в пандиза с постоянна мярка за задържане под стража, но това не му пречи да поддържа връзка с Любо Бентлито.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени